Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size

Δυναμική η παρουσία της Autohellas Hertz στο νέο αεροδρόμιο των Σπάτων

Θάνος Ξυδόπουλος - 01 Δεκέμβριος 2000, 00:00

Τις συνέργιες που απορρέουν από την έναρξη της λειτουργίας του νέου αεροδρομίου "Ελευθέριος Βενιζέλος" στα Σπάτα προσδοκά<...> να εκμεταλλευτεί η εταιρία ενοικιάσεως αυτοκινήτων Autohellas Hertz<.>

, τόσο με την αγορά εκτάσεων στην περιοχή, όσο και με την πρόσφατη κατάθεση αίτησης για παραχώρηση καταστήματος εντός των εγκαταστάσεων του αεροδρομίου.

Ήδη η εταιρία έχει προβεί στην αγορά 30 περίπου στρεμμάτων στην περιοχή των Σπάτων με προοπτική την εξαγορά και νέων εκτάσεων. Εξάλλου στην ίδια περιοχή η εταιρία στεγάζει επιχείρηση πώλησης μεταχειρισμένων αυτοκινήτων. Από την εταιρία εκφράζεται η πεποίθηση για αίσια κατάληξη στην παραχώρηση του καταστήματος στο αεροδρόμιο και σε θέση ιδιαίτερα σημαντική.

Εξάλλου, κατά την χθεσινή έκτακτη γενική συνέλευση της εταιρίας επικυρώθηκε η πρόταση της διοίκησης για διάθεση μετοχών σε στελέχη και μέλη του ΔΣ, εντός της οικογένειας Βασιλάκη (Stock Option). Συγκεκριμένα θα διατεθούν, όπως αναφέρθηκε, 240.000 μετοχές στην τιμή των 3.400 δρχ. με ορίζοντα "ωρίμανσης" του εν λόγω δικαιώματος τα τρία και τα πέντε χρόνια.

Παράλληλα, εγκρίθηκε και η δυνατότητα αγοράς ιδίων μετοχών από την εταιρία σε χρονικό σημείο που θα κριθεί, όπως τονίστηκε, από την γενικότερη χρηματιστηριακή συγκυρία. Η εν λόγω κίνηση προβλέπει την αγορά του 5% του υφιστάμενου μετοχικού κεφαλαίου με ανώτατη οριζόμενη τιμή τις 4.500 δρχ. και θα είναι πραγματοποιήσιμη εντός 18μήνου.

Το δεκάμηνο της τρέχουσας χρήσης η εταιρία πραγματοποίησε επενδύσεις ύψους 19 δισ. δρχ. με στόχο την τροφοδότηση 5.400 νέων αυτοκινήτων φτάνοντας τον υπάρχοντα αυτοκινητιστικό στόλο της στα 14.000 οχήματα.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top