Τελευταία νέα

Νέα μηχανή περιποίησης δαπέδου από την Karcher

Την επέκταση της σειράς μηχανών περιποίησης δαπέδου πεζού χειριστή ανακοίνωσε η Karcher, με την προσθήκη της μηχανής BR/BD 40/25 C. Αυτή η συμπαγής μηχανή, η οποία έχει μήκος μόλις 800 […]

Την επέκταση της σειράς μηχανών περιποίησης δαπέδου πεζού χειριστή ανακοίνωσε η Karcher, με την προσθήκη της μηχανής BR/BD 40/25 C. Αυτή η συμπαγής μηχανή, η οποία έχει μήκος μόλις 800 mm με αναδιπλωμένη λαβή, έχει μικρό κύκλο<...>περιστροφής (1.100 mm). Είναι κατάλληλη τόσο για το βασικό καθάρισμα και το καθάρισμα συντήρησης όσο και για το γυάλισμα μικρών χώρων. Το πλάτος της είναι 400 mm και η θεωρητική απόδοση της μονάδας ανέρχεται στα 1.600 τετ. μέτρα/ώρα. Απευθύνεται σε χρήστες όπως είναι τα συνεργεία καθαρισμού, οι ιδιοκτήτες καταστημάτων, οι βιοτέχνες και οι έμποροι, οι δήμοι και γενικά η βιομηχανία.

Η νέα μηχανή διατίθεται σε έκδοση με μπαταρία ή με ρεύμα, με στρογγυλές ή με κυλινδρικές βούρτσες. Το σύστημα ενός μοχλού καθιστά δυνατή την άμεση λειτουργία της μονάδας. Οι κάδοι καθαρού και ακάθαρτου νερού είναι χωρητικότητας 25 λίτρων. Μία ηλεκτρομαγνητική βαλβίδα διακόπτει την παροχή νερού, αμέσως μόλις σταματήσει η μηχανή. Ο διαφανής εύκαμπτος σωλήνας στον κάδο καθαρού νερού δείχνει τη στάθμη του νερού και μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για τη γρήγορη εκκένωση του κάδου, σε περίπτωση που θέλετε για παράδειγμα να αλλάξετε τα προϊόντα καθαρισμού.

Για εξοικονόμηση χώρου, ο κάδος καθαρού νερού είναι τοποθετημένος στο τοίχωμα του περιβλήματος. Ο ανθεκτικός στις διαβρώσεις εύκαμπτος σωλήνας και το πλαίσιο παράγονται με μια ειδική διαδικασία χύτευσης με εισαγωγή χαμηλής πίεσης. Πέραν της ακριβείας των εξαρτημάτων από πολυπροπυλένιο, το κύριο όφελος αυτής της διαδικασίας είναι το εξαιρετικά απαλό φινίρισμα που επιτυγχάνεται στις επιφάνειες. Ο κάδος είναι πιο ανθεκτικός στη βρωμιά και καθαρίζεται ευκολότερα.

Οι βούρτσες μπορούν να αλλαχθούν μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα χωρίς να χρειάζονται εργαλεία. Ο ποδοκίνητος τροχίσκος χαμηλώνει ώστε να είναι πιο εύκολη η μετακίνηση ανάμεσα στους χώρους καθαρισμού και να προστατεύονται οι βούρτσες στη θέση φύλαξης. Καθώς η λαβή ώθησης διπλώνει προς τα κάτω, η μηχανή μπορεί να φυλαχθεί σε πολύ μικρό χώρο.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
Ετικέτες
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024