Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size

9 διεθνή βραβεία για το πρόγραμμα Lufthansa Miles & More

Βίκυ Καραντζαβέλου - 11 Ιούνιος 2007, 00:00

Το πρόγραμμα τακτικών επιβατών της Lufthansa κέρδισε συνολικά εννέα βραβεία “Freddies” κατά τη διάρκεια ειδικής τελετής που πραγματοποιήθηκε στην Ουάσινγκτον. Το πρόγραμμα Miles & More ήταν ο νικητής<...>

στην κατηγορία “best affinity credit card”, κερδίζοντας το χρυσό μετάλλιο. Επίσης το πρόγραμμα Lufthansa Miles and More κέρδισε τρία ασημένια μετάλλια στις κατηγορίες “Program of the Year” στην Ευρώπη, τη Μέση Ανατολή, την Ανατολική Αφρική και την Περιφέρεια Ιαπωνίας / Ασίας / Ειρηνικού / Αυστραλίας, “Best Bonus Promotion” και “Best Award”.

Τα βραβεία “Freddie” θεωρούνται τα “Όσκαρ” των προγραμμάτων τακτικών επιβατών και απονέμονται για 19 συνεχή έτη, αξιολογώντας τα παγκόσμια προγράμματα frequent flyer σε εννέα κατηγορίες και σε τρεις γεωγραφικές περιφέρειες. Το βραβείο πήρε το όνομά του από τον Sir Freddie Laker (1922 -2006), που ίδρυσε την 1η Βρετανική αεροπορική εταιρία με στόλο μόνο από αεροσκάφη τύπου jet και ο οποίος θεωρείται πρωτοπόρος στις no-frills αεροπορικές εταιρίες (αεροπορικές εταιρίες low cost).

Περίπου 500.000 τακτικοί επιβάτες συμμετέχουν στη συγκεκριμένη έρευνα παγκοσμίως.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top