Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size

Προβληματισμοί για τη διάθεση των δωματίων στη διάρκεια των Ολυμπιακών Αγώνων του 2004

Βίκυ Καραντζαβέλου - 12 Ιούλιος 1999, 00:00

Στις 7 Ιουλίου συνήλθε η ετήσια Τακτική Συνέλευση της Ένωσης Ξενοδόχων Αθηνών και συζητήθηκαν μεταξύ άλλων και θέματα σχετικά με τους όρους και τις προϋποθέσεις διάθεσης των δωματίων στον οργανισμό "ΑΘΗΝΑ 2004<.>

Α.Ε" για τους αντίστοιχους Ολυμπιακούς Αγώνες, εγγυήσεις της πολιτείας προς τον κλάδο εν' όψη των αγώνων καθώς και οι μελλοντικές ενέργειες της Ένωσης.
Συγκεκριμένα, γνωστοποιήθηκε προς τα μέλη της ΕΞΑ ο προβληματισμός του Δ.Σ. της Ένωσης σχετικά με την αυτοδιαχείριση και αυτοδιάθεση δωματίων των ξενοδοχείων για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2004.
Τελικά, δόθηκε γραμμή στους ξενοδόχους της Αθήνας να μην δεσμευτούν και προχωρήσουν σε συμφωνίες πριν από την τελική ενημέρωση τους επί του θέματος από την ΕΞΑ.
Τα θέματα και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα ξενοδοχεία της Αθήνας εν' όψη του 2004 έχουν συζητηθεί προκαταρκτικά στην πρώτη συνάντηση του προεδρείου της ΕΞΑ με τους κ.κ. Στρατήγη και Μπακούρη, πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο αντίστοιχα της "ΑΘΗΝΑ 2004 Α.Ε".
Έκτοτε έχουν γίνει 4 συναντήσεις με σκοπό να προσδιορισθεί ένα πλαίσιο συνεργασίας μεταξύ ΕΞΑ και της "ΑΘΗΝΑ 2004 Α.Ε" για την υλοποίηση της ανειλημμένης υποχρέωσης της Αθήνας στον τομέα της Φιλοξενίας κατά την διάρκεια των αγώνων.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top