Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size

Η RCI εισβάλλει στην αγορά της κρουαζιέρας

Βίκυ Καραντζαβέλου - 04 Δεκέμβριος 2000, 00:00

Η εταιρία χρονομεριστικής μίσθωσης, RCI<.> Europe, πρόκειται να εισβάλλει στην αγορά κρουαζιέρων, μετά την υπογραφή συμφωνίας<...>

με δύο cruise operators.

Η RCI θα προσφέρει κρουαζιέρες στη Μεσόγειο και στην Καραϊβική, με έκπτωση πάνω από 50% στις τιμές της μπροσούρας. Λεπτομέρειες για τις κρουαζιέρες θα υπάρχουν στο περιοδικό της RCI Holiday που είναι αποκλειστικά για τα μέλη.

Τα μέλη έχουν δύο επιλογές: Την Cruise Exchange και την Cruise Plus. H Cruise Exchange επιτρέπει στα μέλη να ανταλλάσσουν τα χρονομερίδιά τους με κάποιες κρουαζιέρες που είναι σε προσφορά. Η Cruise Plus επιτρέπει στα μέλη να συνδυάσουν μέσα σε μια εβδομάδα, μια κρουαζιέρα με κάποιο άλλο μέρος διακοπών.

Όπως ανακοίνωσε η RCI οι περισσότεροι πελάτες της που θα κάνουν κρατήσεις μέσω της Cruise Plus δεν έχουν ξαναπάει κρουαζιέρα. Η προσφορά είναι για πέντε έως είκοσι δύο μέρες στην Μεσόγειο και την Καραϊβική. Οι ενδιαφερόμενοι έχουν μια ποικιλία κρουαζιέρων να μελετήσουν, πριν καταλήξουν που τους ενδιαφέρει να πάνε. Υπάρχουν τριάντα κρουαζιέρες τον χρόνο. Η κρουαζιέρα στην Μεσόγειο περιλαμβάνει την Τουρκία, την Ελλάδα, την Μάλτα, το Γιβραλτάρ και την Κορσική, ενώ η κρουαζιέρα στην Καραϊβική περιλαμβάνει το Grand Cayman και την Τζαμάικα.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top