Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Βουλευτής Β` Αθηνών ΣΥΝ

Δραγασάκης: Παράνομες δραστηριότητες στο χώρο του Αγ. Κοσμά

Θοδωρής Κουμέλης - 14 Ιούνιος 2007, 00:00

Πριν λίγες μέρες κάτοικοι του Ελληνικού και άλλων δήμων αφαίρεσαν την περίφραξη που απέκλειε την πρόσβαση στην παραλία του Αγ. Κοσμά. Τα κάγκελα που αφαιρέθηκαν παραδόθηκαν στο ΕΑΚΝ Αγ. Κοσμά. Την επομένη έγινε προσπάθεια να τοποθετηθεί<...>

εκ νέου περίφραξη, ώστε να αποκλειστεί εκ νέου η πρόσβαση στην παραλία. Σαν υλικά αποπειράθηκαν να χρησιμοποιήσουν μέρος από τα κάγκελα που είχαν αφαιρεθεί.

Με την έγκαιρη επέμβαση του δήμου, αλλά και της Αστυνομίας η παράνομη εργασία περίφραξης δεν προχώρησε. Οι τεχνίτες και ο εργολάβος διέφυγαν τη σύλληψη εγκαταλείποντας επί τόπου τα εργαλεία τους τα οποία και κατασχέθηκαν.

“Επειδή όμως η χρήση σαν υλικού της νέας περίφραξης των κάγκελων που είχαν παραδοθεί στο ΕΑΚΝ Αγ. Κοσμά την προηγουμένη, μαρτυρά τη συμμετοχή της διοίκησης του ΕΑΚΝ Αγ. Κοσμά στην προσπάθεια νέου αποκλεισμού της παραλίας ο βουλευτής Β` Αθηνών του Συνασπισμού, κ. Γιάννης Δραγασάκης, με χτεσινή ερώτηση του στη Βουλή προς τον υπουργό Πολιτισμού, ρώτησε αν ο ίδιος ο υπουργός εγκρίνει τη συμμετοχή του ΕΑΚΝ Αγ. Κοσμά στην τοποθέτηση της νέας περίφραξης και τι μέτρα θα πάρει για τον έλεγχο των ευθυνών της διοίκησης του ΕΑΚΝ Αγ. Κοσμά.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top