Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Υπουργείο Τουριστικής Ανάπτυξης

Ανάκληση Ειδικού Σήματος Λειτουργίας σε 97 ξενοδοχεία

Θοδωρής Κουμέλης - 14 Ιούνιος 2007, 00:00

Μετά από εντολή της υπουργού Τουριστικής Ανάπτυξης, κυρίας Φάνης Πάλλη-Πετραλιά, για ελέγχους στις ξενοδοχειακές επιχειρήσεις αναφορικά με την τήρηση των υποχρεώσεων, που ορίζει ο νόμος σε θέματα υγιεινής, ασφάλειας και πυρασφάλειας, οι Περιφερειακές Υπηρεσίες Τουρισμού του ΕΟΤ από τις αρχές Ιουνίου έως σήμερα προχώρησαν στην...

Μετά από εντολή της υπουργού Τουριστικής Ανάπτυξης, κυρίας Φάνης Πάλλη-Πετραλιά, για ελέγχους στις ξενοδοχειακές επιχειρήσεις αναφορικά με την τήρηση των υποχρεώσεων, που ορίζει ο νόμος σε θέματα υγιεινής, ασφάλειας<...>

και πυρασφάλειας, οι Περιφερειακές Υπηρεσίες Τουρισμού του ΕΟΤ από τις αρχές Ιουνίου έως σήμερα προχώρησαν στην ανάκληση του Ειδικού Σήματος Λειτουργίας σε 97 ξενοδοχειακές επιχειρήσεις σε όλη τη χώρα.

Επίσης, σε 51 ξενοδοχειακές επιχειρήσεις επαναχορηγήθηκε το Ειδικό Σήμα Λειτουργίας που τους είχε αφαιρεθεί λόγω έλλειψης πιστοποιητικού πυρασφάλειας, καθώς διαπιστώθηκε ότι αυτές συμμορφώθηκαν στα όσα ορίζονται από τη νομοθεσία.

Σε 8 από τις 13 περιφέρειες της χώρας, μετά από τις υποδείξεις που έγιναν προς τις ξενοδοχειακές επιχειρήσεις,  διαπιστώθηκε ότι έχουν αποκατασταθεί όλες οι νομοθετικές παρεκκλίσεις που υπήρχαν, και συνεπώς δεν έγινε καμία ανάκληση του Ειδικού Σήματος Λειτουργίας.

Επισημαίνεται, ότι οι έλεγχοι στις ξενοδοχειακές επιχειρήσεις συνεχίζονται εντατικά από ομάδες επιθεωρητών της Κεντρικής Υπηρεσίας ΕΟΤ και των κατά τόπους Περιφερειακών Υπηρεσιών Τουρισμού, και όπου διαπιστώνονται αποκλίσεις από τη νομοθεσία θα επιβάλλονται οι προβλεπόμενες από το νόμο κυρώσεις.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top