Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size

Νέα συνεργασία της Expedia με ελληνική ναυτιλιακή εταιρία

Θοδωρής Κουμέλης - 15 Ιούνιος 2007, 00:00

Η Minoan Lines αποτελεί πλέον μια από τις πέντε ναυτιλιακές εταιρίες στον κόσμο με τις οποίες η Expedia, το μεγαλύτερο on line πρακτορείο ταξιδίων παγκοσμίως, εγκαινιάζει ένα νέο εγχείρημα: την κράτηση και πώληση εισιτηρίων<...>

θαλάσσιας μετακίνησης.

Η EXPEDIA Inc. διαθέτει στο portfolio της μερικά από τα πιο γνωστά σήματα στο χώρο του παγκόσμιου τουρισμού, όπως: expedia.com, hotels.com, hotwire.com TripAdvisor. Τα πανίσχυρα αυτά σήματα, με τη μεγάλη αναγνωρισιμότητα στο Internet, την έχουν καταστήσει ως το μεγαλύτερο τουριστικό πρακτορείο στο Internet και τον τέταρτο μεγαλύτερο τουριστικό οργανισμό σε παγκόσμιο επίπεδο.

Μέχρι στιγμής η Expedia δεν προσέφερε, ούτε στην αμερικάνικη ιστοσελίδα της ούτε σε κάποιο από τα 12 διεθνή site της, τη δυνατότητα για κράτηση και αγορά εισιτηρίων με πλοία.

Την πρωτοβουλία ανέλαβε η ιταλική Expedia και η Μinoan Lines αποτελεί πλέον τη μοναδική ελληνική ναυτιλιακή εταιρία, αλλά και τη μοναδική εταιρία, εν γένει, στις γραμμές της Αδριατικής προς την Ελλάδα, της οποίας τα εισιτήρια πωλούνται στο www.expedia.it. Με αυτόν τον τρόπο, οι επισκέπτες του site της Expedia μπορούν πλέον να εξυπηρετούνται πλήρως τόσο στην κράτηση των εισιτηρίων τους για το δια θαλάσσης ταξίδι τους στην Ελλάδα όσο και στην εξεύρεση του καταλύματός τους.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Sine ira et studio (ή -τουριστικά- αμερόληπτα)

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Το Hotel Marketing Masterclass στην Κύπρο

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

Τα eNewsletters της αγοράς

↑ top