Τελευταία νέα
ΑρχικήΕξοπλισμός & ΠρομήθειεςΤουριστικών Επιχειρήσεων & ΞενοδοχείωνΠαρούσα σε εθελοντικό καθαρισμό ακτών η JohnsonDiversey

Παρούσα σε εθελοντικό καθαρισμό ακτών η JohnsonDiversey

Για τέταρτη συνεχή χρονιά συμμετείχε σε εθελοντικό καθαρισμό ακτών που συντονίζει στην Ελλάδα η περιβαλλοντική οργάνωση «Μεσόγειος SOS» η εταιρία JohnsonDiversey. Ο καθαρισμός εντάσσεται στα πλαίσιατης 12ης Παν-μεσογειακής πρωτοβουλίας “Καθαρίστε […]

Για τέταρτη συνεχή χρονιά συμμετείχε σε εθελοντικό καθαρισμό ακτών που συντονίζει στην Ελλάδα η περιβαλλοντική οργάνωση «Μεσόγειος SOS» η εταιρία JohnsonDiversey. Ο καθαρισμός εντάσσεται στα πλαίσια<...>της 12ης Παν-μεσογειακής πρωτοβουλίας “Καθαρίστε τη Μεσόγειο 2007” και πραγματοποιήθηκε ταυτόχρονα σε 21 χώρες, στο διάστημα 12 Μαΐου έως 10 Ιουνίου 2007.

Οι εργαζόμενοι της JohnsonDiversey συγκεντρώθηκαν πριν λίγες μέρες στην παραλία του Σουνίου, που βρίσκεται στα σύνορα Σουνίου – Λαυρίου (60ο χλμ Αθηνών – Σουνίου) και σε συνεργασία με μέλος του Δικτύου Μεσόγειος SOS καθάρισαν με ενθουσιασμό την ακτή μήκους 500 μέτρων, συγκεντρώνοντας έναν μεγάλο αριθμό από σακούλες με απορρίμματα. Η ενέργειά τους έγινε δεκτή με μεγάλη χαρά τόσο από την τοπική κοινωνία και την Υπηρεσία Καθαριότητας του Δήμου Σουνίου, όσο και από τους λουόμενους που έδιναν συγχαρητήρια στην πρωτοβουλία της εταιρίας. Και για τους ίδιους όμως τους εργαζόμενους της JohnsonDiversey η συγκεκριμένη δραστηριότητα αποτελεί πλέον θεσμό και κάθε χρόνο τυγχάνει ολοένα και μεγαλύτερης αποδοχής.

H JohnsonDiversey που υποστηρίζει και συμμετέχει επί σειρά ετών σε αντίστοιχες πρωτοβουλίες, ανέλαβε για 4η συνεχή χρονιά την χορηγία του ενημερωτικού υλικού της συγκεκριμένης εκστρατείας του Δικτύου “Μεσόγειος SOS”.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
Ετικέτες
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024