Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΔιεθνείςΝέο αποκλειστικό έντυπο για την Disneyland Resort Paris από την TUI

Νέο αποκλειστικό έντυπο για την Disneyland Resort Paris από την TUI

H TUI Hellas, επίσημος αντιπρόσωπος της Disneyland Resort Paris για την Ελλάδα, παρουσίασε πρόσφατα ένα αποκλειστικό έντυπο για τη χώρα της μαγείας, με τίτλο «Ελάτε να γίνουμε πάλι παιδιά». Στην […]

H TUI Hellas, επίσημος αντιπρόσωπος της Disneyland Resort Paris για την Ελλάδα, παρουσίασε πρόσφατα ένα αποκλειστικό έντυπο για τη χώρα της μαγείας, με τίτλο «Ελάτε να γίνουμε πάλι παιδιά». Στην νέα πολυσέλιδη<...>μπροσούρα, οι μικροί και μεγάλοι φίλοι ταξιδεύουν στο πάρκο Disneyland, απολαμβάνουν τη φιλοξενία στα ξενοδοχεία Disney, ξεφαντώνουν στο Disney Village, μπαίνουν στο πνεύμα των μεγάλων κινηματογραφικών ταινιών στα Walt Disney Studios, δοκιμάζουν μοναδικές γεύσεις σε πάνω από 50 εστιατόρια.

Παράλληλα με την παρουσίαση του νέου εντύπου και με αφορμή της συμπλήρωσης 15 χρόνων λειτουργίας της Disneyland Resort Paris, η TUI Hellas διοργάνωσε ενημερωτική εκδήλωση για τουριστικά γραφεία της Βορείου Ελλάδος. Παρουσίασε τις νέες εξελίξεις σε αυτό το μοναδικό προϊόν, αλλά και για τις δυνατότητες της εμπορικής ανάπτυξης του. Στην εκδήλωση, που πραγματοποιήθηκε σε ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης, παραβρέθηκαν 60 τουριστικοί πράκτορες της Βορείου Ελλάδας.

Η ταξιδιωτική εταιρεία DOUCAS TRAVEL COLLECTION είναι ο επιλεγμένος συνεργάτης του τμήματος ταξιδιών αναψυχής της TUI Hellas για τη Βόρεια Ελλάδα. Εδρεύει στην Θεσσαλονίκη και διοργανώνει ποιοτικά ταξίδια για μεμονωμένους πελάτες, groups και εταιρίες. Εξειδικεύεται σε τέσσερις τομείς: γαμήλια και εξωτικά ταξίδια, κρουαζιέρες, ξενοδοχεία SPA & Wellness και ομαδικά πολιτιστικά ταξίδια.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
Ετικέτες
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024