Τελευταία νέα
ΑρχικήΤεχνολογίαInternet και MobileΤεχνολογικές λύσεις Amadeus επέλεξε και η Air Berlin

Τεχνολογικές λύσεις Amadeus επέλεξε και η Air Berlin

Την λύση διαχείρισης πελατών Amadeus Altea Customer Management Solution (CMS) χρησιμοποιεί πλέον και η Air Berlin, η δεύτερη μεγαλύτερη αεροπορική εταιρία της Γερμανίας και η τρίτη μεγαλύτερη εταιρία χαμηλού κόστουςστην […]

Την λύση διαχείρισης πελατών Amadeus Altea Customer Management Solution (CMS) χρησιμοποιεί πλέον και η Air Berlin, η δεύτερη μεγαλύτερη αεροπορική εταιρία της Γερμανίας και η τρίτη μεγαλύτερη εταιρία χαμηλού κόστους<...>στην Ευρώπη, για τη διαχείριση των πωλήσεων, κρατήσεων, inventory και του δικτύου των δρομολογίων της παγκοσμίως.

H Air Berlin, μία από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες αεροπορικές εταιρίες της Ευρώπης, χρησιμοποίησε την ευελιξία και λειτουργικότητα του Altea CMS για να ενισχύσει την εμπορική στρατηγική της. Έχοντας στη διάθεσή της μία προσαρμόσιμη λύση, η εταιρία έχει τη δυνατότητα να υποστηρίξει σωστά τις πωλήσεις της, και παράλληλα να αξιοποιήσει τις ευκαιρίες ανάπτυξής της σε όλα τα κανάλια διανομής, συμπεριλαμβανομένων των πωλήσεων προς tour operators, με την χρήση μίας κεντρικής πηγής πληροφοριών για τους πελάτες. Επιπλέον, το Altea CMS επιτρέπει την ενδυνάμωση του επιχειρησιακού της μοντέλου με την παροχή εύκολης ενοποίησης πληροφοριών με άλλες συνεργαζόμενες αεροπορικές εταιρίες καθώς και με σημαντικά ενδο-επιχειρησιακά συστήματα.

Ο κ. Thorsten Scherzer, Υπεύθυνος Distribution της Air Berlin δήλωσε: «Όσον αφορά την τεχνολογία, αποτελεί προτεραιότητά μας η μεγιστοποίηση των εσόδων μας, χρησιμοποιώντας τις πληροφορίες που αφορούν τους πελάτες μας έξυπνα, έτσι ώστε να μπορούμε να ανταποκριθούμε καλύτερα στις ανάγκες τους. Με το Altea CMS μπορούμε να βελτιώσουμε την συνεργασία με τους συμμάχους μας, να παρέχουμε πιο συνεπείς πληροφορίες στους πελάτες μας και να εκσυγχρονίσουμε τις ις επιχειρηματικές μας διαδικασίες. Είναι κάτι βασικό για εμάς, έχοντας υπόψη την εμπιστοσύνη που μας έχουν δείξει σχεδόν 20 εκατομμύρια πελάτες».

«Οι αεροπορικές εταιρίες αναζητούν πρωτοποριακά αναπτυξιακά μοντέλα τα οποία απαιτούν ευελιξία των ΙΤ συστημάτων, έτσι ώστε να ανταποκρίνονται στην ταχύτατα αναπτυσσόμενη αγορά. Η Amadeus παραμένει πιστή στη δέσμευσή της για υποστήριξη των εταιριών καθώς αυτές εξελίσσονται. Η Air Berlin, με αρκετά σύνθετες επιχειρηματικές απαιτήσεις, επωφελείται σημαντικά από την ευελιξία που προσφέρει το Altea CMS» ανέφερε με τη σειρά του ο κ. Frederic Spagnou, Αντιπρόεδρος του Airline Business Group.

Η Air Berlin χρησιμοποιεί το Amadeus Altea CMS για διαχείριση του inventory, αλλαγές δρομολογίων, φιλοξενία επιβατών, διεκπεραίωση αιτημάτων ειδικών υπηρεσιών και για τις λειτουργίες διαχείρισης εσόδων. Η εταιρία θα είναι σε θέση να προσφέρει στους πελάτες της βελτιωμένες υπηρεσίες σε τομείς όπως αιτήματα ειδικών υπηρεσιών που πρέπει να χρεωθούν κάτι που θα της προσδώσει πρόσθετα έσοδα. Η Air Berlin αποτελεί μία από τις 35 αεροπορικές εταιρίες ανά τον κόσμο που επέλεξαν το Amadeus Altea CMS, την μόνη ΙΤ πλατφόρμα νέας γενιάς για την διαχείριση πελατών. Αυτή τη στιγμή, το Altea Reservation χρησιμοποιείται από σχεδόν 150 αεροπορικές εταιρίες για την ενίσχυση των πωλήσεων και των υπηρεσιών κρατήσεών τους.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024