Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΠαπουτσής: Η τουριστική ανάπτυξη δεν προσφέρεται για προεκλογικούς διαγκωνισμούς υπουργών
Υπεύθυνος Ανάπτυξης, Τουρισμού και Ναυτιλίας Κ.Σ. ΠΑ.ΣΟ.Κ.

Παπουτσής: Η τουριστική ανάπτυξη δεν προσφέρεται για προεκλογικούς διαγκωνισμούς υπουργών

“Η υπουργός Τουριστικής Ανάπτυξης, κυρία Φάνη Πάλλη – Πετραλιά, αναφέρθηκε στους κλάδους όπου θα εστιάζεται η προσπάθεια για την ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας του ελληνικού Τουρισμού. Αναφέρθηκε στην αξιοποίηση των πραγματικών δυνατοτήτων της χώρας, στον τουρισμό δωδεκαετούς διάρκειας, άριστης ποιότητας…

“Η υπουργός Τουριστικής Ανάπτυξης, κυρία Φάνη Πάλλη – Πετραλιά, αναφέρθηκε στους κλάδους όπου θα εστιάζεται η προσπάθεια για την ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας του ελληνικού Τουρισμού. Αναφέρθηκε στην αξιοποίηση των πραγματικών<...>δυνατοτήτων της χώρας, στον τουρισμό δωδεκαετούς διάρκειας, άριστης ποιότητας και υψηλών εισοδημάτων, αυστηρών προδιαγραφών και υψηλών προσδοκιών. Με τις σημερινές ανακοινώσεις, επιβεβαίωσε στο ακέραιο την κριτική που ασκήσαμε στην κυβέρνηση, όταν ο υπουργός ΠΕΧΩΔΕ, κ. Γ. Σουφλιάς, έσπευσε να παρουσιάσει το Ειδικό Χωροταξικό Σχέδιο για τον Τουρισμό, αδιαφορώντας για τα συμπεράσματα της ακριβοπληρωμένης μελέτης του Υπουργείου Τουριστικής Ανάπτυξης”. Σχολίασε σε δηλώσεις του ο υπεύθυνος Ανάπτυξης, Τουρισμού και Ναυτιλίας του Κοινοβουλευτικού Συμβουλίου του ΠΑ.ΣΟ.Κ., κ. Χρήστος Παπουτσής, αναφορικά με την ομιλία της υπουργού στο 2ο Forum για την “Ανάπτυξη Στρατηγικής Μarketing και Βranding του Ελληνικού Τουρισμού”.

“Η κυβέρνηση” πρόσθεσε “έθεσε σε δημόσιο διάλογο το Ειδικό Χωροταξικό Σχέδιο για τον Τουρισμό με το οποίο επιχειρεί να νομιμοποιήσει την τσιμεντοποίηση των καλύτερων εκτάσεων της χώρας με την άναρχη ανάπτυξη της τουριστικής παραθεριστικής κατοικίας. Η τουριστική ανάπτυξη είναι μια επιλογή στρατηγικής σημασίας για την Ελλάδα και γι’ αυτό δεν προσφέρεται για προεκλογικούς διαγκωνισμούς των υπουργών. Η κυβέρνηση οφείλει, με βάση το νέο πλαίσιο που διαμορφώνεται για την πραγματοποίηση της τουριστικής ανάπτυξης, να τροποποιήσει το Ειδικό Χωροταξικό Σχέδιο για τον Τουρισμό και να οργανώσει ένα ευρύτερο δημόσιο διάλογο, με τη συμμετοχή όλων των φορέων της Αυτοδιοίκησης, της Τουριστικής Βιομηχανίας και της Πολιτείας”.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024