Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size

Γαστρονομία υψηλού επιπέδου από την Austrian

Βίκυ Καραντζαβέλου - 21 Ιούνιος 2007, 00:00

Νέα υπηρεσία διατροφής κατά την πτήση που συνδιάζει την ποιότητα με τη δημιουργικότητα παρέχει από τις 15 Ιουνίου η Austrian Airlines. Η συμφωμία με την εταιρία DO & CO AG δίνει πλέον τη δυνατότητα στους επιβάτες<...>

της Austrian να απολαμβάνουν διατροφή με άριστης ποιότητας υλικά, εντυπωσιακή παρουσίαση και υψηλού επιπέδου service. Η νέα υπηρεσία αποτελεί ένα ακόμη ορόσημο και αντικατοπτρίζει την επιθετική πολιτική που εφαρμόζει η εταιρία όσον αφορά στην ποιότητα. Στο μέλλον η DO & CO AG θα είναι υπεύθυνη και για την ποιότητα των εδεσμάτων που θα προσφέρονται στις αίθουσες για τους επιβάτες της επιχειρηματικής θέσης (Business class Lounges) του Γκρουπ στο διεθνές αεροδρόμιο της Βιέννης.

“Οι επιβάτες μας δεν θα έχουν μόνο την ευκαιρία να απολαύσουν τις νοστιμότατες δημιουργίες της DO & CO AG, η οποία είναι γνωστή για τα  υψηλά “στάνταρντ” που παρέχει στον τομέα διατροφής τόσο εντός Αυστρίας όσο και σε διεθνές επίπεδο, αλλά και να διαπιστώσουν καινοτομίες και την έμφαση στην λεπτομέρεια που δίνει ο Όμιλος σε καθημερινή βάση. Και παρά την εναλλαγή και την ποικιλία των προσφερόμενων εδεσμάτων η αυστριακή ταυτότητα και τα εθνικά χαρακτηριστικά να εξακολουθήσουν να είναι εμφανή σε όλα τα στάδια της νέας υπηρεσίας” σχολιάζει ο κ. `Αλφρεντ Ετς, διευθύνων σύμβουλος του Austrian Group.

Kαι συμπληρώνει: “Έτσι μπορούμε να προσφέρουμε στους επιβάτες μας και ‘εδεσματολογική απόλαυση’, πέραν της γαστρονομίας υψηλού επιπέδου που μας τοποθετεί μακράν του ανταγωνισμού. Αυτή η “γευστική απόλαυση” κατά την πτήση θα συνοδεύεται από μεγάλη ποικιλία ψωμιού και εκλεκτών αυστριακών κρασιών. Επίσης στην επιχειρηματική θέση των πτήσεων μακρινών αποστάσεων, εκτός από την δημοφιλή βιεννέζικο καφέ, κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού θα προσφέρεται και παγωμένος καφές. Ο σχεδιασμός της νέας υπηρεσίας έχει γίνει έτσι ώστε εκτός από την γευστική να παρέχεται και “οπτική απόλαυση”. Υπάρχει πλέον νέος τρόπος παρουσίασης του μενού στην επιχειρηματική θέση όλων των πτήσεων καθώς και στην οικονομική θέση των πτήσεων που διαρκούν πάνω από 2,5 ώρες. Όλα αυτά τα νέα δεδομένα αποτελούν συνέχεια της πολιτικής για σταθερή ποιότητα που εφαρμόζει η εταιρία μέρος της οποίας είναι και η νέα business class, που εγκαινιάστηκε πέρυσι με τα καθίσματα που μετατρέπονται σε επίπεδα κρεβάτια, το “Austrian Snack Box” και μια σειρά άλλων καινοτόμων υπηρεσιών”.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top