Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size

Ολοκληρώθηκαν με επιτυχία οι εκδηλώσεις τουριστικής προβολής της Περιφέρειας Αττικής

Δώρα Σγάρτσου - 21 Ιούνιος 2007, 00:00

Την Παρασκευή 15 Ιουνίου 2007 ολοκληρώθηκαν οι εκδηλώσεις της Περιφέρειας Αττικής με την συναυλία που έγινε στο Πεδίον του Aρεως (Γλυκερία, Μπάσης –Νικολόπουλος, Μακεδόνας –Ασλανίδου). Η Περιφέρεια Αττικής στο πλαίσιο του<...>

προγράμματος τουριστικής προβολής της Αθήνας - Αττικής για το 2007, διοργάνωσε για πρώτη φορά και με τεράστια επιτυχία εκδηλώσεις με τίτλο «15-15, Surprise yourself in Athens».

Σύμφωνα με τον Γενικό Γραμματέα της Περιφέρειας Αττικής, κ. Χαράλαμπο Μανιάτη «... όπως όλα τα ωραία και ευχάριστα που κάποια στιγμή τελειώνουν, έτσι και η γιορτινή πρωτοβουλία της Περιφέρειας Αττικής με αυτή την ξεχωριστή συναυλία εδώ στο Πεδίον του Aρεως, φτάνει στο τέλος της για ...φέτος. Λαμβάνοντας όμως υπόψη την πραγματικά τεράστια απήχηση όλων των εκδηλώσεων,  θέλω να σας διαβεβαιώσω ότι η Περιφέρεια Αττικής υπόσχεται να προσφέρει τόσο στους Έλληνες όσο και στους ξένους επισκέπτες παρόμοιες εκδηλώσεις».

Με τις συνολικά 200 εκδηλώσεις που έλαβαν χώρα σε διαφορετικά σημεία της Αττικής για έναν ολόκληρο μήνα (από τις 15 Μαΐου έως τις 15 Ιουνίου 2007) διασκέδασαν περίπου 100.000 πολίτες και επισκέπτες απολαμβάνοντας μεταξύ των άλλων ποικίλα μουσικά σχήματα με διαφορετικά είδη μουσικής όπως rock, electronic, hip-hop, electro rock, pop rock, εναλλακτική pop, guitars, ethnic, funk, reggae, jazz, blues, κλασσική και ελληνική, καλλιτεχνικές προβολές και street performers.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top