Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΣτο επίκεντρο ο συνεδριακός τουρισμός της Αθήνας

Στο επίκεντρο ο συνεδριακός τουρισμός της Αθήνας

Προκαθορισμένες συναντήσεις με αρκετούς ενδιαφερόμενους “Hosted Buyers” που εξέφρασαν την επιθυμία να διοργανώσουν στο μέλλον εταιρικές συναντήσεις και ταξίδια κινήτρων στην Αθήνα δεδομένου ότι ο Συνεδριακός και Επαγγελματικός Τουρισμός αποτελεί […]

Προκαθορισμένες συναντήσεις με αρκετούς ενδιαφερόμενους “Hosted Buyers” που εξέφρασαν την επιθυμία να διοργανώσουν στο μέλλον εταιρικές συναντήσεις και ταξίδια κινήτρων στην Αθήνα δεδομένου ότι ο Συνεδριακός και<...> Επαγγελματικός Τουρισμός αποτελεί βασική ιδιότητα-γνώρισμα (attribute) για την ανάπτυξη των City Break πραγματοποίησαν η Γενική Διευθύντρια του HAPCO κα Λύντια Μαστρονικολή και ο Υπεύθυνος Marketing και Επικοινωνίας κ. Γιάννη Κυπαρισσόπουλο κατά την διάρκεια της έκθεσης City Break Athens 2007.

Ο HAPCO συμμετείχε στη Διεθνή Έκθεση “City Break Athens 2007” με δικό του booth στο περίπτερο που φιλοξένησε τον Δήμο της Αθήνας και άλλους φορείς του τουρισμού. Η έκθεση που πραγματοποιήθηκε στο Κλειστό Γυμναστήριο Φαλήρου «Tae Kwon Do» από 11 έως 13 Ιουνίου 2007 σημείωσε ιδιαίτερη επιτυχία, αφού αποτέλεσε μοναδική ευκαιρία προβολής και προώθησης της Αθήνας στην παγκόσμια τουριστική αγορά ως ένας ολοκληρωμένος αστικός προορισμός (City Break destination).

Ο HAPCO συμμετείχε επίσης και στο ετήσιο Συνέδριο του European Cities Marketing το οποίο πραγματοποιήθηκε από 13 έως 16 Ιουνίου 2007 στο ξενοδοχείο Athenaeum Intercontinental Athens καθώς και στην Τελετή Απονομής Βραβείων Ευρωπαϊκών πόλεων που διοργανώθηκε στο χώρο “Εθνικός CINE Κεραμικός”.

Κατά τη διάρκεια του Συνεδρίου οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ενδιαφέρουσες παρουσιάσεις από καταξιωμένους ξένους και Έλληνες ομιλητές καλύπτοντας ένα ευρύ φάσμα θεματολογίας που αφορούσε στα Συστήματα Διαχείρισης Προορισμών (Destination Management Systems), σε συστήματα κρατήσεων και διανομής τουριστικών πακέτων City Break και στη στρατηγική εκδηλώσεων σε αστικούς προορισμούς με έμφαση τους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Κατά τη διάρκεια του Συνεδρίου οι εκπρόσωποι του HAPCO πραγματοποίησαν επαφές με οργανισμούς και φορείς προώθησης και προβολής Ευρωπαϊκών προορισμών καθώς και με αντιπροσώπους εταιρειών που δραστηριοποιούνται στο marketing προορισμών.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024