Τελευταία νέα
ΑρχικήΘαλάσσιες ΜεταφορέςΑκτοπλοΐαΛήγει αύριο η αναστολή διαπραγμάτευσης της μετοχής των Μινωικών

Λήγει αύριο η αναστολή διαπραγμάτευσης της μετοχής των Μινωικών

Αύριο τελικά λήγει και η παράταση της προσωρινής αναστολής διαπραγμάτευσης των μετοχών της εταιρίας “Μινωικές Γραμμές”, η οποία κανονικά έληγε την 1η του μήνα. Η αναστολή είχε αποφασιστεί από διοικητικό […]

Αύριο τελικά λήγει και η παράταση της προσωρινής αναστολής διαπραγμάτευσης των μετοχών της εταιρίας "Μινωικές Γραμμές<.>", η οποία<...> κανονικά έληγε την 1η του μήνα.

Η αναστολή είχε αποφασιστεί από διοικητικό Συμβούλιο της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς μετά την δημοσιοποίηση της αυτοκτονίας του διευθύνοντος συμβούλου της εταιρίας Παντελή Σφηνιά.

Όπως είχε ανακοινώσει η Επιτροπή η απόφαση αυτή πάρθηκε προκειμένου "να υπάρξει επαρκής χρόνος για την πλήρη ενημέρωση της αγοράς και του κοινού, σε σχέση με τα μέτρα και τις ενέργειες στις οποίες θα προβεί η εταιρία για την αντιμετώπιση της κατάστασης που διαμορφώνεται μετά το τραγικό συμβάν".

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024