Τελευταία νέα
ΑρχικήΟργανωτές ΤαξιδιώνTour OperatorsΜεγαλύτερο το πρόγραμμα του Argo Holidays για το 2001

Μεγαλύτερο το πρόγραμμα του Argo Holidays για το 2001

Ο Argo Holidays κυκλοφόρησε τη νέα του καλοκαιρινή μπροσούρα του 2001 για την Ελλάδα. Το νέο πρόγραμμα είναι μεγαλύτερο και πλουσιότερο από ποτέ αφού προστέθηκαν 63 νέες ιδιοκτησίες, ένας νέος […]

Ο Argo Holidays<.> κυκλοφόρησε τη νέα του καλοκαιρινή μπροσούρα του 2001 για την Ελλάδα<...>. Το νέο πρόγραμμα είναι μεγαλύτερο και πλουσιότερο από ποτέ αφού προστέθηκαν 63 νέες ιδιοκτησίες, ένας νέος παραθεριστικός τόπος διαμονής και δόθηκε μεγαλύτερη έμφαση στην υγιεινή και στα πακέτα ομορφιάς που είναι διαθέσιμα.

Οι νέες ιδιοκτησίες είναι στα νησιά της Κρήτης, της Ρόδου, της Κω, της Κέρκυρας, της Κεφαλονιάς, της Σκιάθου, της Μυκόνου, της Πάρου, της Νάξου, της Άνδρου, της Σαντορίνης και υπάρχουν κάποιες ακόμα στο Πόρτο Χέλι και στην Πελοπόννησο.

Για την καλύτερη εξυπηρέτηση όλων των πελατών έγινε μια προσπάθεια να αυξηθεί η ποικιλία στις εγκαταστάσεις διαμονής. Έτσι, υπάρχουν τα studios με τον βασικό εξοπλισμό, που είναι μια οικονομική λύση, υπάρχουν όμως και τα ξενοδοχεία Deluxe ή Α΄ κατηγορίας που προσφέρουν όλες τις ανέσεις. Από αυτή την σεζόν θα είναι διαθέσιμα για 'all-inclusive' διακοπές και τα Louis Kerkyra Golf Hotel, A΄ κατηγορίας στις Αλυκές, στην Κέρκυρα και το Louis Zante Beach Hotel, B΄ κατηγορίας στον Λαγανά, στην Ζάκυνθο.

Επίσης στην Κέρκυρα, ο Argo<.> Holidays, για πρώτη φορά αγόρασε ιδιοκτησίες στον Κάβο όπου προσφέρει οικονομικές διακοπές για τις νεαρότερες ηλικίες.

Οι τιμές για επτά νύχτες στην Ελλάδα το καλοκαίρι του 2001 ξεκινάνε από 199 λίρες το άτομο για studio 2 ατόμων, με πτήσεις από το Gatwick την περίοδο 1-9 Μαΐου.

Τα νέα προγράμματα σε κέντρα ομορφιάς και υγιεινής παρουσιάζουν ξενοδοχεία προσφέρουν από θεραπείες σώματος και καταπολέμηση του stress, μέχρι καθαρισμούς προσώπου. Στο κομμάτι αυτό περιλαμβάνονται τα ξενοδοχεία Grecotel Daphnila bay Thalasso στην Κέρκυρα, Sani Beach Resort στην Χαλκιδική, Santa Marina στη Μύκονο, και έξι θέρετρα στην Κρήτη (Minos Beach, Royal Mare Village, Knossos Royal Village, Elounda Bay Palace, Candia Maris και Elounda Beach). ΟΙ τιμές ξεκινάνε από 30 λίρες.

Όσο για τις κρουαζιέρες, ο Argo Holidays, συνεργάζεται πλέον με την Royal Olympic Cruises έτσι ώστε να προσφέρει στους πελάτες του κρουαζιέρες υψηλής κατηγορίας. Η κρουαζιέρα ξεκινά από την Ρόδο κάθε Τετάρτη και περνάει από τα λιμάνια του Ηρακλείου, της Σαντορίνης, του Πειραιά, της Κωνσταντινούπολης, του Kusadasi, της Πάτμου και της Μυκόνου. Οι πελάτες μπορούν επίσης να επιλέξουν την κρουαζιέρα που θα κάνουν και έχουν την δυνατότητα να διαμένουν σε όποια ιδιοκτησία του Argo Holidays στην Ρόδο θέλουν, για μια εβδομάδα πριν από την κρουαζιέρα 'Golden Fleece'.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024
10/04/2024