Τελευταία νέα
ΑρχικήΕπαγγελματικά ΤαξίδιαΣυνέδρια ΤουρισμούΣυνέδριο για τον τουρισμό των σπορ από τον ΠΟΤ

Συνέδριο για τον τουρισμό των σπορ από τον ΠΟΤ

Περισσότεροι κατά 1.6 εκατομμύρια αναμένεται ότι θα είναι οι τουρίστες που θα επισκεφτούν την Αυστραλία, μετά από τις προωθητικές ενέργειες που έγιναν με την ευκαιρία των Ολυμπιακών Αγώνων στο Σίδνεϊ. […]

Περισσότεροι κατά 1.6 εκατομμύρια αναμένεται ότι θα είναι οι τουρίστες που θα επισκεφτούν την Αυστραλία, μετά από<...> τις προωθητικές ενέργειες που έγιναν με την ευκαιρία των Ολυμπιακών Αγώνων στο Σίδνεϊ. Ο τουρισμός αποτελεί πλέον μία σημαντική διάσταση των Ολυμπιακών Αγώνων και στο συνέδριο που θα γίνει από τον World Tourism Organization (WTO<.>) και την International Olympic Committee (IOC), θα γίνουν προσπάθειες να σχετιστεί ακόμα περισσότερο ο αθλητισμός και ο τουρισμός.

Ο διευθυντής marketing του IOC, κ. Michael Payne δήλωσε ότι: "ο τουρισμός έγινε το κληροδότημα των Αγώνων. Πρώτη η Βαρκελώνη ξεκίνησε αυτόν τον ‘κανόνα’ και μετά ακολούθησε και το Σίδνει".

Το συνέδριο επάνω στον Αθλητισμό και τον Τουρισμό θα πραγματοποιηθεί στις 22-23 Φεβρουαρίου, στη Βαρκελώνη της Ισπανίας. Σκοπός του συνεδρίου είναι να δώσει έμφαση στον στενό δεσμό του Αθλητισμού με τον Τουρισμό και στα κοινά οφέλη που έχουν για την κοινωνία, και ειδικά στην ισόρροπη οικονομική ανάπτυξη και στην προώθηση της ειρήνης και της αλληλοκατανόησης.

Μια νέα έρευνα πάνω στην οικονομική επιρροή που έχει ο αθλητισμός στον τουρισμό θα παρουσιάσει ο γενικός γραμματέας του WTO, κ. Francesco Frangialli. Άλλα θέματα που θα παρουσιαστούν αφορούν στην υποδομή που απαιτείται για τον τουρισμό των σπορ, στους δυνητικούς ‘οπαδούς’ του αθλητικού τουρισμού, στη συμμετοχή των σπορ στην τουριστική δραστηριότητα και στο κοινό marketing αθλητισμού και τουρισμού.

Η διευθύντρια επικοινωνίας του WTO, κα. Deborah Luhrman δήλωσε ότι "το συνέδριο θα έχει τεράστιο ενδιαφέρον" και προσέθεσε ότι "αναμένονται 750 συμμετοχές." Το συνέδριο θα είναι χωρισμένο σε 4 μέρη: Αθλητισμός και τουρισμός στην οικονομία,
Ανθρώπινες αξίες που δημιουργούνται από τον αθλητισμό και τον τουρισμό,
Οι επιχειρήσεις στον αθλητισμό και τον τουρισμό,
Marketing και προώθηση στον αθλητισμό και τον τουρισμό.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024