Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΞενοδοχείαΣτο πλευρό των πρακτόρων τα Marriott με το ‘Hotel Excellence’

Στο πλευρό των πρακτόρων τα Marriott με το ‘Hotel Excellence’

Η διεθνής αλυσίδα Marriott είναι στο πλευρό των πρακτόρων και το δείχvει εμπράκτως με το Hotel Excellence. Ένα εγχειρίδιο βοήθημα για όλα τα ταξιδιωτικά γραφεία αλλά και για όσους ασχολούνται […]

Η διεθνής αλυσίδα Marriott<.> είναι στο πλευρό των πρακτόρων και το δείχvει εμπράκτως με<…> το Hotel Excellence. Ένα εγχειρίδιο βοήθημα για όλα τα ταξιδιωτικά γραφεία αλλά και για όσους ασχολούνται με τις διάφορες υπηρεσίες του τουρισμού, για να μπορούν ευκολότερα και αμεσότατα να εξυπηρετούν τους πελάτες τους.

Στο Hotel Excellence παρουσιάζονται όλες οι απαραίτητες πληροφορίες που χρειάζονται τα στελέχη πωλήσεων των τουριστικών γραφείων προκειμένου να αξιολογούν σωστότερα τόσο τις απαιτήσεις διαμονής των πελατών τους, όσο και τις υπηρεσίες των καταλυμάτων που πουλάνε.

Στο εγχειρίδιο γίνεται επίσης μία ανάλυση των διαφόρων κατηγοριών – ξενοδοχείων που υπάρχουν σε όλο τον κόσμο κάτω από την ομπρέλα των Marriott.

Αλλά το μεγαλύτερο κίνητρο αξιοποίησης αυτού του εργαλείου είναι το τεστ (το οποίο έχει μεταφραστεί και στα ελληνικά) στο οποίο μπορούν να υποβληθούν οι πράκτορες (και φυσικά όλοι οι υπάλληλοι κάθε ταξιδιωτικού γραφείου) και από το οποίο όταν το περάσουνε κερδίζουν σημαντική έκπτωση σε όλα τα ξενοδοχεία της αλυσίδας.

Όπως δήλωσε στο TDN η κα Bίκυ Σαριανίδη, διευθύντρια Marketing του Athens Ledra Marriott Hotel, η αλυσίδα Marriott επενδύει πάντοτε στον ανθρώπινο παράγοντα για την καλύτερη εξυπηρέτηση του πελάτη.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024