Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size

Στο πλευρό των πρακτόρων τα Marriott με το ‘Hotel Excellence’

Θοδωρής Κουμέλης - 07 Δεκέμβριος 2000, 00:00

Η διεθνής αλυσίδα Marriott<.> είναι στο πλευρό των πρακτόρων και το δείχvει εμπράκτως με<...>

το Hotel Excellence. Ένα εγχειρίδιο βοήθημα για όλα τα ταξιδιωτικά γραφεία αλλά και για όσους ασχολούνται με τις διάφορες υπηρεσίες του τουρισμού, για να μπορούν ευκολότερα και αμεσότατα να εξυπηρετούν τους πελάτες τους. 

Στο Hotel Excellence παρουσιάζονται όλες οι απαραίτητες πληροφορίες που χρειάζονται τα στελέχη πωλήσεων των τουριστικών γραφείων προκειμένου να αξιολογούν σωστότερα τόσο τις απαιτήσεις διαμονής των πελατών τους, όσο και τις υπηρεσίες των καταλυμάτων που πουλάνε.

Στο εγχειρίδιο γίνεται επίσης μία ανάλυση των διαφόρων κατηγοριών - ξενοδοχείων που υπάρχουν σε όλο τον κόσμο κάτω από την ομπρέλα των Marriott.

Αλλά το μεγαλύτερο κίνητρο αξιοποίησης αυτού του εργαλείου είναι το τεστ (το οποίο έχει μεταφραστεί και στα ελληνικά) στο οποίο μπορούν να υποβληθούν οι πράκτορες (και φυσικά όλοι οι υπάλληλοι κάθε ταξιδιωτικού γραφείου) και από το οποίο όταν το περάσουνε κερδίζουν σημαντική έκπτωση σε όλα τα ξενοδοχεία της αλυσίδας.

Όπως δήλωσε στο TDN η κα Bίκυ Σαριανίδη, διευθύντρια Marketing του Athens Ledra Marriott Hotel, η αλυσίδα Marriott επενδύει πάντοτε στον ανθρώπινο παράγοντα για την καλύτερη εξυπηρέτηση του πελάτη.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top