Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size

Νέα μπροσούρα με πακέτα για την Κεντρική Αμερική από το Was

Βίκυ Καραντζαβέλου - 07 Δεκέμβριος 2000, 00:00

Το ταξιδιωτικό γραφείο WAS<.>, Wayfare Aviation Services, πρόσφατα κυκλοφόρησε για πρώτη φορά ειδική μπροσούρα με πακέτα για την Κεντρική Αμερική<...>

. Η μπροσούρα αποτελεί επέκταση της συνεργασίας με την αεροπορική εταιρία Spanair της οποίας είναι και αντιπρόσωπος Ελλάδας.

Η μπροσούρα προτείνει διακοπές στην Αργεντινή, την Βραζιλία, την Κούβα, το Μεξικό, και την Χιλή. Μέχρι πρότινος το WAS προσέφερε μόνο εισιτήρια με την Spanair, ενώ από τώρα οι τουρίστες έχουν στην διάθεση τους πολλές εναλλακτικές λύσεις για διακοπές στα παραπάνω εξωτικά μέρη. Η φιλοσοφία των 'πακέτων' της WAS διαφέρει στο γεγονός ότι οι τουρίστες είναι εντελώς ελεύθεροι να διαλέξουν τις ημερομηνίες των ταξιδιών τους, τις πτήσεις τους, τα ξενοδοχεία τους, και γενικά να φτιάξουν μόνοι τους το 'πακέτο' τους.

Όπως προτείνει το WAS "Το έντυπο μας 'Ταξιδεύοντας. . .' απευθύνεται στους ταξιδιώτες που θέλουν να γνωρίσουν ή καλύτερα, να εξερευνήσουν από μόνοι τους και όχι συμμετέχοντας σε οργανωμένα ταξίδια, την 'άγνωστη' αλλά συναρπαστική και με πλούσιο φυσικό κάλλος Λατινική Αμερική και Κεντρική Αμερική."

Στην αρχή της μπροσούρας δίνονται χρήσιμες πληροφορίες για τους ταξιδιώτες. Το γραφείο παρόλο που πραγματοποιεί τα παραπάνω πακέτα όλο το χρόνο ενημερώνει τους ταξιδιώτες για τις ιδιαιτερότητες της κάθε εποχής στην κάθε χώρα. Τέλος, δίνεται η δυνατότητα για συνδυαστικές προσφορές όπως το πρόγραμμα Fly & Drive.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top