Τελευταία νέα
ΑρχικήΟργανωτές ΤαξιδιώνΤουριστικά ΓραφείαΝέα μπροσούρα με πακέτα για την Κεντρική Αμερική από το Was

Νέα μπροσούρα με πακέτα για την Κεντρική Αμερική από το Was

Το ταξιδιωτικό γραφείο WAS, Wayfare Aviation Services, πρόσφατα κυκλοφόρησε για πρώτη φορά ειδική μπροσούρα με πακέτα για την Κεντρική Αμερική. Η μπροσούρα αποτελεί επέκταση της συνεργασίας με την αεροπορική εταιρία […]

Το ταξιδιωτικό γραφείο WAS<.>, Wayfare Aviation Services, πρόσφατα κυκλοφόρησε για πρώτη φορά ειδική μπροσούρα με πακέτα για την Κεντρική Αμερική<...>. Η μπροσούρα αποτελεί επέκταση της συνεργασίας με την αεροπορική εταιρία Spanair της οποίας είναι και αντιπρόσωπος Ελλάδας.

Η μπροσούρα προτείνει διακοπές στην Αργεντινή, την Βραζιλία, την Κούβα, το Μεξικό, και την Χιλή. Μέχρι πρότινος το WAS προσέφερε μόνο εισιτήρια με την Spanair, ενώ από τώρα οι τουρίστες έχουν στην διάθεση τους πολλές εναλλακτικές λύσεις για διακοπές στα παραπάνω εξωτικά μέρη. Η φιλοσοφία των 'πακέτων' της WAS διαφέρει στο γεγονός ότι οι τουρίστες είναι εντελώς ελεύθεροι να διαλέξουν τις ημερομηνίες των ταξιδιών τους, τις πτήσεις τους, τα ξενοδοχεία τους, και γενικά να φτιάξουν μόνοι τους το 'πακέτο' τους.

Όπως προτείνει το WAS "Το έντυπο μας 'Ταξιδεύοντας. . .' απευθύνεται στους ταξιδιώτες που θέλουν να γνωρίσουν ή καλύτερα, να εξερευνήσουν από μόνοι τους και όχι συμμετέχοντας σε οργανωμένα ταξίδια, την 'άγνωστη' αλλά συναρπαστική και με πλούσιο φυσικό κάλλος Λατινική Αμερική και Κεντρική Αμερική."

Στην αρχή της μπροσούρας δίνονται χρήσιμες πληροφορίες για τους ταξιδιώτες. Το γραφείο παρόλο που πραγματοποιεί τα παραπάνω πακέτα όλο το χρόνο ενημερώνει τους ταξιδιώτες για τις ιδιαιτερότητες της κάθε εποχής στην κάθε χώρα. Τέλος, δίνεται η δυνατότητα για συνδυαστικές προσφορές όπως το πρόγραμμα Fly & Drive.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024