Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςH Virgin Atlantic ανοίγει τα φτερά της για το Τορόντο

H Virgin Atlantic ανοίγει τα φτερά της για το Τορόντο

H Virgin Atlantic πρόκειται να εγκαινιάσει το καλοκαίρι του 2001 καθημερινές πτήσεις από το Gatwick του Λονδίνου προς το Τορόντο του Καναδά. Το νέο δρομολόγιο Λονδίνο-Τορόντο της Virgin Atlantic, για […]

H Virgin Atlantic<.> πρόκειται να εγκαινιάσει το καλοκαίρι του 2001 καθημερινές πτήσεις από το Gatwick του Λονδίνου προς<...> το Τορόντο του Καναδά.

Το νέο δρομολόγιο Λονδίνο-Τορόντο της Virgin<.> Atlantic, για το οποίο στατιστικά στοιχεία αποδεικνύουν πως είναι αρκετά δημοφιλές (1.300.000 επιβάτες ταξίδεψαν εκεί το 2000), συμπληρώνει την παρουσία της αεροπορικής εταιρίας στους 10 επικρατέστερους μακρινούς προορισμούς από Λονδίνο.

Η Virgin Atlantic διακρίνεται για τις ξεχωριστές υπηρεσίες που προσφέρει κατά τη διάρκεια της πτήσης. Όλοι οι επιβάτες έχουν τη δυνατότητα επιλογής των αγαπημένων τους ταινιών, δημοφιλών τηλεοπτικών σειρών, αθλητικών εκπομπών, ακόμη και παιχνιδιών στα 41 κανάλια που προσφέρει η προσωπική τους τηλεόραση. Επιπλέον, οι ταξιδιώτες της Upper Class μπορούν να απολαύσουν το ποτό τους στο μπαρ του αεροπλάνου, ή ακόμη και να χαλαρώσουν με ένα μασάζ ή μανικιούρ κατά τη διάρκεια της πτήσης, και φυσικά να μετακινηθούν από και προς τα αεροδρόμια με λιμουζίνα.

Ο Sir Richard Branson, διευθύνων σύμβουλος της Virgin Atlantic δήλωσε ότι 'το νέο δρομολόγιο πραγματοποιεί μια από τις φιλοδοξίες μου, που εντάσσονται στα πλαίσια συνεχούς ανάπτυξης της Virgin Atlantic. Επιπλέον, σημαντικό είναι το γεγονός ότι με το νέο δρομολόγιο αναμένεται να δημιουργηθούν νέες προοπτικές για την οικονομική και τουριστική ανάπτυξη του Καναδά.'

Η Virgin Atlantic θα πετάει καθημερινά από το Gatwick του Λονδίνου προς το Lester B. Pearson του Τορόντο με αεροσκάφη τύπου Boeing 747.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024