Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροδρόμιαΜε ανακαινισμένο VIP Lounge η Swissport Hellas

Με ανακαινισμένο VIP Lounge η Swissport Hellas

Μέσα σε κλίμα ενθουσιασμού και με την παρουσία δεκάδων συνεργατών και φίλων πραγματοποιήθηκαν την περασμένη Παρασκευή, 22 Ιουνίου, τα εγκαίνια του ανακαινισμένου VIP Lounge της Swissport Hellas, στο Διεθνή ΑερολιμέναΑθηνών […]

Μέσα σε κλίμα ενθουσιασμού και με την παρουσία δεκάδων συνεργατών και φίλων πραγματοποιήθηκαν την περασμένη Παρασκευή, 22 Ιουνίου, τα εγκαίνια του ανακαινισμένου VIP Lounge της Swissport Hellas, στο Διεθνή Αερολιμένα<...>Αθηνών (ΔΑΑ). Ο χώρος, ο οποίος μετρά ήδη 5 χρόνια λειτουργίας, από το 2002, εξυπηρετεί επιβάτες γνωστών αεροπορικών εταιριών, όπως της Continental Airlines, της Cyprus Airways, της Delta Airlines, της Emirates Airlines, της Qatar Airways, της Swiss, της THAI International και άλλων.

Η αυξημένη επιβατική κίνηση, η οποία το 2006 έφτασε τους 70.000 χρήστες του χώρου, οι συνεχείς προσπάθειες της εταιρίας για βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών της στο επιβατικό κοινό, καθώς και η αναμενόμενη σημαντική αύξηση κατά τουλάχιστον 15% το 2007, ήταν κάποιοι από τους λόγους που οδήγησαν στην πλήρη ανακαίνιση του χώρου.

Το VIP Lounge της Swissport Hellas, την ανακαίνιση του οποίου επιμελήθηκε ο αρχιτέκτονας, κ. Αναξαγόρας Καμπριάνης, από το γραφείο Kazi, έχει στοιχεία όπως εξήγησε ο δημιουργός του “που συνδέουν τον ευρύτερο χώρο ενός αεροδρομίου και του εσωτερικού ενός αεροσκάφους, με στόχο τη δημιουργία ενός αρμονικού και πολυτελούς χώρου, με μια σύγχρονη ελληνική απόχρωση. Τα στοιχεία αυτά εκδηλώνονται με χρώματα, καμπύλες, αψίδες και έπιπλα που συνειρμικά θυμίζουν ένα αεροπορικό ταξίδι”.

Ο χώρος των περισσότερων από 370 τ.μ. αποτελείται από μικρότερους αυτόνομους χώρους, όπως ένα κέντρο υποστήριξης γραφείου για 6 άτομα με πλήρη εξοπλισμό σε υπολογιστές, φαξ, εκτυπωτές και δωρεάν πρόσβαση σε γρήγορο και ασύρματο internet, τη βιβλιοθήκη, χώρο περιποίησης massage, ξεχωριστό χώρο καπνιστών, χώρους γεύματος δίπλα στο ενυδρείο, πολυτελείς καναπέδες, αλλά και φημισμένες πολυθρόνες “mοroso”, που δημιουργούν συνθήκες πολυτέλειας με ταυτόχρονη δημιουργία ιδανικών συνθηκών χαλάρωσης και ηρεμίας.

Θα πρέπει να αναφερθεί τέλος και το γεγονός ότι πέραν της μεγάλης ποικιλίας από κρύα snacks, καφέδες και αλκοολούχα ποτά, η αίθουσα επισήμων της Swissport Hellas αποτελεί τη μοναδική αίθουσα που προσφέρει παγωτά αλλά και ποικιλία ζεστών snacks.

“Είμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι και χαρούμενοι όχι μόνο για την νέα, μοντέρνα εμφάνιση και λειτουργικότητα του χώρου, αλλά και για τον εξαιρετικό ενθουσιασμό με τον οποίο υποδέχθηκαν οι συνεργάτες μας και οι επιβάτες το νέο αυτό χώρο” δήλωσε κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης ο κ. Γιάννης Ζέρμας, Εμπορικός Διευθυντής της Swissport Hellas και συνέχισε “Ο χώρος συνειρμικά συμβολίζει την ανοδική πορεία και τις βασικές διαχρονικές αξίες της εταιρίας, δηλαδή τη συνεχή επένδυση στο ανθρώπινο δυναμικό μας, τις νέες τεχνολογίες και τις καινοτόμες ιδέες, το σεβασμό και τη φροντίδα για το περιβάλλον, αλλά και το όραμα των μετόχων μας”.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το χώρο επιμελείται και υποστηρίζει καθημερινά το εξειδικευμένο προσωπικό της Swissport Hellas, το οποίο φροντίζει διαρκώς για την άνετη διαμονή των πελατών.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024