Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροδρόμιαDelta Air Lines: Έτοιμη να πετάξει για Κίνα

Delta Air Lines: Έτοιμη να πετάξει για Κίνα

Οι θεσμικές αποφάσεις του υπουργείου Μεταφορών ανοίγουν τον δρόμο για την Delta Air Lines, προκειμένου να ζητήσει την υποστήριξη των πελατών, υπαλλήλων και πολιτικών αρχηγών, ώστε να γίνει η πρώτη […]

Οι θεσμικές αποφάσεις του υπουργείου Μεταφορών ανοίγουν τον δρόμο για την Delta Air Lines, προκειμένου να ζητήσει την υποστήριξη των πελατών, υπαλλήλων και πολιτικών αρχηγών, ώστε να γίνει η πρώτη αμερικανική αεροπορική<...>εταιρία που θα συνδέει τις Νοτιοανατολικές Η.Π.Α. με τη Σανγκάη.

Η Delta κατέθεσε επίσημα αίτημα προσφοράς στους πελάτες τις πρώτες απευθείας πτήσεις μεταξύ της Ατλάντα – του αεροδρομίου με τη μεγαλύτερη επιβατική κίνηση παγκοσμίως – και της Σανγκάης – της εμπορικής και οικονομικής πρωτεύουσας της Κίνας – ακολουθώντας το αίτημα του αμερικανικού υπουργείου Μεταφορών προς τις αεροπορικές εταιρίες, για εκδήλωση ενδιαφέροντος έναρξης δρομολογίων προς την Κίνα στο εγγύς μέλλον.

Η υπόθεση της αεροπορικής εταιρίας, που περιγράφεται αναλυτικά στο www.NextGatewayToChina.com, υποστηρίζεται από μια ευρεία συμμαχία επιλεγμένων κρατικών υπαλλήλων, κορυφαίων επιχειρηματιών, εμπορικών συλλόγων και τουριστικών οργανισμών, συμπεριλαμβανομένων 10 αντιπροσώπων των Η.Π.Α., 10 Κυβερνητών, 2 γερουσιαστών των Η.Π.Α., επτά κρατικών υπηρεσιών, δύο περιφερειακών εμπορικών επιμελητηρίων και τριών Κινεζικών επαγγελματικών συνδέσμων.

“Η Delta θα αποδείξει στο υπουργείο Μεταφορών ότι οι απευθείας πτήσεις μεταξύ της μεγαλύτερης πύλης επιβατών στον κόσμο, της Ατλάντα, και μιας από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες οικονομίες παγκοσμίως, της Σανγκάης, είναι η καλύτερη επιλογή για τους Αμερικανούς καταναλωτές και τις επιχειρήσεις”, δήλωσε ο κ. Jim Whitehurst, Chief Operating Officer της Delta. “Καθώς η Delta συνεχίζει την προοδευτική διεθνή επέκτασή της, θέλουμε να είμαστε η πρώτη αεροπορική εταιρία στον κόσμο που θα συνδέει τα 65 εκατομμύρια κατοίκων των Νοτιοανατολικών Η.Π.Α., που επί του παρόντος δεν έχουν άνετη πρόσβαση στην Κίνα, απευθείας με αναδυόμενες αγορές της `Απω Ανατολής” πρόσθεσε.

Η Delta, που εξυπηρετεί περισσότερους διεθνείς προορισμούς από οποιονδήποτε άλλο αερομεταφορέα, είναι ο μεγαλύτερος διεθνής αερομεταφορέας των Η.Π.Α., χωρίς απευθείας δρομολόγιο προς την Κίνα. Οι Νοτιοανατολικές Η.Π.Α. είναι η μοναδική περιοχή της χώρας που δεν διαθέτει απευθείας πτήσεις προς την Κίνα.

Τα 12 μέλη της Συγκλητικής Επιτροπής της Georgia έστειλαν επιστολή στη Γενική Γραμματέα του υπουργείου Μεταφορών των Η.Π.Α., κυρία Mary E. Peters, δηλώνοντας τα εξής: “Η ανάθεση της γραμμής στη Delta θα καθιερώσει την Αtlanta ως το ισχυρότερο αεροδρόμιο και κυριότερη πύλη νέων απευθείας συνδέσεων με την Κίνα, θα συμπληρώσει ένα σημαντικό κενό στις υπάρχουσες υπηρεσίες και θα παρέχει σημαντικά οφέλη τόσο στους πελάτες όσο και στο έθνος και στις εκατοντάδες κοινότητες και εκατομμύρια ανθρώπων που διαβιούν εντός της ευρύτερης περιοχής της Ατλάντα, που είναι εκτενέστατη. Ο μεγαλύτερος αεροπορικός κόμβος παγκοσμίως θα πρέπει να συνδέεται με τη δημοφιλέστερη χώρα του κόσμου”.

Ο κ. Sam Williams, πρόεδρος του Εμπορικού Επιμελητηρίου Metro Atlanta πρόσθεσε: “Οι απευθείας αεροπορικές συνδέσεις είναι απαραίτητες για την ενίσχυση του παγκόσμιου εμπορίου και η Κίνα είναι μια από τις σημαντικότερες εξαγωγικές αγορές για τις Νοτιοανατολικές Η.Π.Α.. Η Delta είναι αποφασισμένη να εξυπηρετήσει την Κίνα και πιστεύω ότι το δρομολόγιο Ατλάντα – Σανγκάη είναι δίχως αμφιβολία η καλύτερη επιλογή”.

Η Delta πιστεύει ότι κατέχει την ισχυρότερη και πιο πειστική επιχειρηματολογία για την ανάθεση του δρομολογίου το 2007. Θα ικανοποιήσει τις προϋποθέσεις που έχει θέσει το υπουργείο Μεταφορών, προκειμένου να συμμετέχει στον διαγωνισμό για την Κίνα και θα προσφέρει επτά νέες εβδομαδιαίες πτήσεις με επιστροφή, με δυναμικότητα τόσο σε αριθμό επιβατών όσο και σε όγκο φορτίου.

Η Delta σκοπεύει να προσφέρει καθημερινές απευθείας πτήσεις συνδέοντας την Ατλάντα με τη Σανγκάη, χρησιμοποιώντας την ναυαρχίδα του στόλου της, τα αεροσκάφη Boeing 777, σε δύο κατηγορίες θέσεων, παρουσιάζοντας την BusinessElite, την βραβευμένη υπηρεσία business class της Delta. Επιπλέον, η Delta σχεδιάζει να εισάγει πλήρως οριζόντια καθίσματα – κρεβάτια στο στόλο των Boeing 777, από τις αρχές του 2008, με ένα νέο ψυχαγωγικό σύστημα ενσωματωμένο σε κάθε κάθισμα – που επί του παρόντος προσφέρεται κατόπιν ζήτησης-, ψηφιακό βίντεο και μουσική σε κάθε διαμέρισμα. Η Delta θα παρουσιάσει λεπτομερώς στις προσεχείς προτάσεις της, που θα κατατεθούν προς το υπουργείο Μεταφορών, το πρόγραμμα πτήσεων για το δρομολόγιο Ατλάντα – Σανγκάη και προτεινόμενη ημερομηνία έναρξης δρομολογίων.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

29/03/2024
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024