Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size

Σάρωσε για έβδομη συνεχή χρονιά η Sabre

Θοδωρής Κουμέλης - 08 Δεκέμβριος 2000, 00:00

Η Sabre<.> κέρδισε για έβδομη συνεχή χρονιά το βραβείο World Travel Award, ως το<...>

καλύτερο σύστημα ηλεκτρονικών κρατήσεων, στην τελετή απονομής που έγινε στο Montego Bay, στην Τζαμάικα. 

Ο οργανισμός World Travel Awards, WTA, αναγνωρίζει τις μεγαλύτερες επιτυχίες όλων των τουριστικών και ταξιδιωτικών επιχειρήσεων. Στην φετινή τελετή πήραν μέρος περισσότερα από 600 άτομα από επιχειρήσεις τουρισμού και αναψυχής. Παραπάνω από εκατό βραβεία δόθηκαν στους νικητές, χωρισμένα σε κατηγορίες όπως σε καλύτερες αεροπορικές εταιρίες, ξενοδοχεία, χειμερινά θέρετρα, προορισμούς κρουαζιέρων κλπ.

"Αυτό που μας ανέβασε αυτόν τον χρόνο, είναι η πρόοδος που έχουμε κάνει στο να εφοδιάζουμε τους πελάτες μας με τον εξοπλισμό που χρειάζονται για να μπορούν να αντεπεξέλθουν στον ανταγωνισμό που υπάρχει στην ολοένα και πιο γρήγορα μεταβαλλόμενη βιομηχανία" ανακοίνωσε ο αντιπρόεδρος πωλήσεων και marketing της Sabre, κ. Eric Speck.

Ο WTA έστειλε ταχυδρομικά πάνω από 180 ειδικές φόρμες σε τουριστικούς πράκτορες σε όλο τον κόσμο προκειμένου να ψηφίσουν την τουριστική εταιρία της προτίμησης τους. Επίσης, περισσότερες από δύο εκατομμύρια απαντήσεις προήλθαν από τον ηλεκτρονικό κόμβο του WTA.

H Sabre έχει γραφεία στο Βέλγιο, στην Δανία, στην Γαλλία, στην Γερμανία, στην Ελλάδα, στην Ιρλανδία, στην Ιταλία, στην Ολλανδία, στην Νορβηγία, στην Ισπανία, στην Σουηδία, στην Ελβετία και στην Αγγλία. Το προσωπικό της Sabre, που βρίσκεται σ' αυτές τις περιοχές, αναφέρει τις ανάγκες που υπάρχουν στην τοπική αγορά και εφοδιάζει τα πρακτορεία με καινούρια εργαλεία, έτσι ώστε να γίνεται καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών της Sabre.

Η Sabre είναι ο κύριος προμηθευτής υπηρεσιών τεχνολογίας και marketing για την ταξιδιωτική βιομηχανία. Τα κεντρικά της γραφεία είναι στο Dallas/Fort Worth, στο Τέξας και η εταιρία έχει 10.000 υπαλλήλους παγκοσμίως εξαπλωμένους σε σαράντα πέντε χώρες. Τα έσοδα της εταιρίας για το 1999 ανέρχονται στα 2.4 δισ. δολάρια, 5.6% παραπάνω από το 1998. Τα καθαρά κέρδη παρουσίασαν αύξηση 15,2% και έφτασαν τα 264 εκατ. δολάρια Η Sabre είναι μέτοχος με 70% στην Travelocity.com.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top