Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size

Έναρξη πτήσεων της Vueling airlines από και προς το ΔΑΑ

Δώρα Σγάρτσου - 29 Ιούνιος 2007, 00:00

Η Vueling airlines γιόρτασε προχτές με τους επιβάτες της πρώτης πτήσης, που προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» (Βαρκελώνη – Αθήνα), την έναρξη της σύνδεσης της με την Αθήνα. Η αεροπορική εταιρία διασκέδασε<...>

τους επιβάτες της πρώτης πτήσης Βαρκελώνη – Αθήνα με ελληνικούς παραδοσιακούς χορούς, όπως το συρτάκι. Στην εκδήλωση πήραν μέρος και οι Έλληνες ηθοποιοί Σουζάνα Παπαζαχαρίου και Μάριος Σιδέρης. Οι επιβάτες είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν κατά τη διάρκεια της πτήσης, ένα ιδιαίτερο εορταστικό μενού από το οποίο δεν έλειπε η ελληνική χωριάτικη σαλάτα, ο μουσακάς και το τζατζίκι.

Η πτήση από Αθήνα προς Βαρκελώνη (El Prat) είναι καθημερινή, με εξαίρεση την Τρίτη, ενώ από Βαρκελώνη αεροσκάφη της Vueling προσεγγίζουν την Αθήνα κάθε μέρα εκτός Δευτέρας. Χτες, 28 Ιουνίου 2007, ξεκίνησε και η σύνδεση της Αθήνας με τη Μαδρίτη (Barajas), η οποία αποτελείται από τρεις εβδομαδιαίες πτήσεις. Kάθε Δευτέρα, Πέμπτη και Σάββατο θα εκτελείται η πτήση από Αθήνα προς Μαδρίτη και κάθε Τετάρτη, Παρασκευή και Κυριακή η πτήση από Μαδρίτη προς Αθήνα. Και στις δύο περιπτώσεις τα δρομολόγια από και προς το αεροδρόμιο της Αθήνας θα πραγματοποιούνται με νυχτερινές πτήσεις.

Ο κ. Alfons Claver, Διευθυντής Διεθνών Πωλήσεων & Μάρκετιγκ της vueling airlines δήλωσε: “Ήμασταν σίγουροι ότι η ενσωμάτωση της Αθήνας στο χάρτη των πόλεων της vueling θα ήταν επιτυχία, αλλά το να πραγματοποιηθούν οι πρώτες πτήσεις με πληρότητα άνω του 95%, ξεπέρασε κάθε προσδοκία μας. Οι πελάτες μας ζητούσαν από καιρό τα νέα δρομολόγια, και τώρα θα έχουν τη δυνατότητα να πραγματοποιούν πτήσεις στο ένα τέταρτο του κόστους της μέχρι τώρα προσφερόμενης τιμής στην αγορά. Μέχρι πριν λίγο καιρό, η πτήση προς Αθήνα με 50 ευρώ φαινόταν σαν όνειρο. Σήμερα όμως οι επιβάτες μας μπορούν να επιβεβαιώσουν ότι δεν είναι πια”.

Με την έναρξη των καινούργιων διαδρομών από και προς το αεροδρόμιο της Αθήνας, η Vueling airlines λειτουργεί για πρώτη φορά με νυχτερινές πτήσεις, αξιοποιώντας έτσι στο μέγιστο βαθμό τον νέο και μοντέρνο στόλο της. Στην παρούσα φάση η εταιρία διαθέτει 21 Airbus A-320 νέας γενιάς και αναμένεται να φτάσει τα 25 αεροσκάφη έως τα τέλη του 2007.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...












* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top