Τελευταία νέα
ΑρχικήΤεχνολογίαInternet και MobileΝέος Εμπορικός Διευθυντής στην Amadeus Hellas

Νέος Εμπορικός Διευθυντής στην Amadeus Hellas

Νέος εμπορικός διευθυντής στην εταιρία τεχνολογικών λύσεων για την τουριστική και ταξιδιωτική βιομηχανία Amadeus Hellas, ανέλαβε από την 1η Ιουνίου ο κ. Γιώργος Μπαλιούσκας. Τα καθήκοντα του κ. Μπαλιούσκα θα […]

Νέος εμπορικός διευθυντής στην εταιρία τεχνολογικών λύσεων για την τουριστική και ταξιδιωτική βιομηχανία Amadeus Hellas, ανέλαβε από την 1η Ιουνίου ο κ. Γιώργος Μπαλιούσκας. Τα καθήκοντα του κ. Μπαλιούσκα θα περιλαμβάνουν<...>εκτός των γραφείων της Αθήνας και Θεσσαλονίκης και το γραφείο αντιπροσώπευσης της Κύπρου. Ειδικά σε σχέση με την τουριστική βιομηχανία, ο κ. Μπαλιούσκας έχει συνεργαστεί επί σειρά ετών με σημαντικούς ταξιδιωτικούς οργανισμούς και επιχειρήσεις σε εθνικό και διεθνές επίπεδο στα πλαίσια διαμόρφωσης και υλοποίησης της στρατηγικής τους στο Διαδίκτυο (e-Tourism).

Ο κ. Γιώργος Μπαλιούσκας είναι κάτοχος Μεταπτυχιακού στη Διοίκηση Επιχειρήσεων (MBA International) από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Μεταπτυχιακού Διπλώματος (PGDip) στη Διαχείριση Τεχνολογίας από το Εθνικό Μετσόβειο Πολυτεχνείο, καθώς και Πτυχίου (BSc) Μηχανικής Ηλεκτρονικών Υπολογιστών του Τεχνολογικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος Πειραιά.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο κ. Μπαλιούσκας έχει διατελέσει σημαντικό ερευνητικό έργο, καθώς σε συνεργασία με το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών διεύθυνε την “IT Readiness survey of 28 major Travel Agencies in Greece”, την πρώτη έρευνα για τον κλάδο των ταξιδιωτικών γραφείων στην Ελλάδα αναφορικά με τις προκλήσεις και τις δυνατότητες ανάπτυξης της ταξιδιωτικής αγοράς σε σχέση με τις νέες τεχνολογίες.

H κυρία Εύα Καραμάνου, Γενική Διευθύντρια της Amadeus Hellas δήλωσε “Είμαι ιδιαίτερα ικανοποιημένη που ο Γιώργος Μπαλιούσκας είναι πλέον μέλος της ομάδας της Amadeus Hellas. Είμαι σίγουρη ότι η εμπειρία, οι γνώσεις και η ιδιαίτερη εξειδίκευση του στο χώρο της τεχνολογίας και του τουρισμού θα προσδώσει σημαντική ώθηση στην συνεχή ανοδική πορεία της εταιρίας. Ιδιαίτερα το τεχνολογικό προφίλ του Γιώργου ταιριάζει με την στρατηγική της Amadeus, της κορυφαίας εταιρίας τεχνολογικών λύσεων για την τουριστική βιομηχανία και θα υποστηρίξει τις ολοένα αυξανόμενες ανάγκες των ταξιδιωτικών γραφείων μας σε τεχνολογικές λύσεις».

Ο κ. Μπαλιούσκας, συμπλήρωσε: “Είμαι ιδιαίτερα ευτυχής για την συνεργασία μου με την Amadeus Hellas και για την ένταξη μου σε μια τόσο δυνατή και δεμένη ομάδα. Είμαι βέβαιος ότι θα συνεισφέρω στην τόσο επιτυχημένη πορεία της εταιρίας και θα υποστηρίξω με την εμπειρία και τις γνώσεις μου το εξαιρετικά αξιόλογο πελατολόγιο της σε όλους τους τομείς και ιδιαίτερα στον τομέα των νέων τεχνολογιών που αποτελούν αποφασιστικό παράγοντα για την μελλοντική τους εξέλιξη και ανάπτυξη».

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024