Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΠέραν των προβλέψεων οι πληρότητες το φετινό καλοκαίρι
Ένωση Ξενοδοχείων Λακωνίας

Πέραν των προβλέψεων οι πληρότητες το φετινό καλοκαίρι

Δυσκολία στην εξεύρεση καταλύματος αντιμετωπίζουν οι επισκέπτες της Λακωνίας, αφού σε όλες ανεξαιρέτως τις περιοχές, ιδιαίτερα για τους μήνες της αιχμής, οι πληρότητες έχουν ξεπεράσει τις προβλέψεις και τα συγκριτικά […]

Δυσκολία στην εξεύρεση καταλύματος αντιμετωπίζουν οι επισκέπτες της Λακωνίας, αφού σε όλες ανεξαιρέτως τις περιοχές, ιδιαίτερα για τους μήνες της αιχμής, οι πληρότητες έχουν ξεπεράσει τις προβλέψεις και τα συγκριτικά δεδομένα<...>προηγούμενων ετών, σύμφωνα με την Ένωση Ξενοδοχείων Λακωνίας. Ο Πρόεδρος της Ένωσης, κ. Δημήτρης Πολλάλης, προτρέπει όλους του εν δυνάμει επισκέπτες της Λακωνίας να προγραμματίσουν έγκαιρα τις κρατήσεις τους στα ξενοδοχεία, προκειμένου να αποφευχθούν οι οποιασδήποτε ταλαιπωρίες.

Η Μονεμβάσια, το Γύθειο, η Μάνη, η Νεάπολη, η Ελαφόνησος, ο Αρχάγγελος και το Κυπαρίσσι, συγκέντρωσαν τις προτιμήσεις των περισσοτέρων επισκεπτών, γεγονός που συνηγορεί ότι τα τελευταία χρόνια η Λακωνία καθίσταται πλέον ελκυστικός τουριστικός προορισμός, όλες τις εποχές του χρόνου, αφού φορείς και πολιτεία έχουν ενώσει τις δυνάμεις τους, στη κατεύθυνση της στοχευμένης προβολής και διαφήμισης, με σκοπό την περαιτέρω τουριστική αναβάθμισης του Νομού.

Αξίζει να σημειωθεί ότι φέτος στις Λακωνικές ακτές θα κυματίζουν συνολικά 9 “Γαλάζιες Σημαίες”, 5 περισσότερες από πέρυσι. Εκτός από την Νεάπολη, τον Αρχάγγελο, την Πλύτρα και το Βαθύ Γυθείου, φέτος προστέθηκαν επιπλέον 5 σημαίες, στις παραλίες του Μαυροβουνίου, Σκουταρίου και Σελινίτσας, του Δήμου Γυθείου. Με την βράβευση αυτή των παραλιών της Λακωνίας, από την Ελληνική Εταιρία Προστασίας της Φύσης, επιβεβαιώνεται για άλλη μια φορά η μεγάλη σημασία που έχει δοθεί στο Νομό για την προστασία του περιβάλλοντος και του φυσικού πλούτου, αλλά και την ασφάλεια, την καθαρότητα και την οργάνωση των ακτών.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024