Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Ένωση Ξενοδοχείων Λακωνίας

Πέραν των προβλέψεων οι πληρότητες το φετινό καλοκαίρι

Δώρα Σγάρτσου - 29 Ιούνιος 2007, 00:00

Δυσκολία στην εξεύρεση καταλύματος αντιμετωπίζουν οι επισκέπτες της Λακωνίας, αφού σε όλες ανεξαιρέτως τις περιοχές, ιδιαίτερα για τους μήνες της αιχμής, οι πληρότητες έχουν ξεπεράσει τις προβλέψεις και τα συγκριτικά δεδομένα<...>

προηγούμενων ετών, σύμφωνα με την Ένωση Ξενοδοχείων Λακωνίας. Ο Πρόεδρος της Ένωσης, κ. Δημήτρης Πολλάλης, προτρέπει όλους του εν δυνάμει επισκέπτες της Λακωνίας να προγραμματίσουν έγκαιρα τις κρατήσεις τους στα ξενοδοχεία, προκειμένου να αποφευχθούν οι οποιασδήποτε ταλαιπωρίες.
Η Μονεμβάσια, το Γύθειο, η Μάνη, η Νεάπολη, η Ελαφόνησος, ο Αρχάγγελος και το Κυπαρίσσι, συγκέντρωσαν τις προτιμήσεις των περισσοτέρων επισκεπτών, γεγονός που συνηγορεί ότι τα τελευταία χρόνια η Λακωνία καθίσταται πλέον ελκυστικός τουριστικός προορισμός, όλες τις εποχές του χρόνου, αφού φορείς και πολιτεία έχουν ενώσει τις δυνάμεις τους, στη κατεύθυνση της στοχευμένης προβολής και διαφήμισης, με σκοπό την περαιτέρω τουριστική αναβάθμισης του Νομού.

Αξίζει να σημειωθεί ότι φέτος στις Λακωνικές ακτές θα κυματίζουν συνολικά 9 “Γαλάζιες Σημαίες”, 5 περισσότερες από πέρυσι. Εκτός από την Νεάπολη, τον Αρχάγγελο, την Πλύτρα και το Βαθύ Γυθείου, φέτος προστέθηκαν επιπλέον 5 σημαίες, στις παραλίες του Μαυροβουνίου, Σκουταρίου και Σελινίτσας, του Δήμου Γυθείου. Με την βράβευση αυτή των παραλιών της Λακωνίας, από την Ελληνική Εταιρία Προστασίας της Φύσης, επιβεβαιώνεται για άλλη μια φορά η μεγάλη σημασία που έχει δοθεί στο Νομό για την προστασία του περιβάλλοντος και του φυσικού πλούτου, αλλά και την ασφάλεια, την καθαρότητα και την οργάνωση των ακτών.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top