Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΞενοδοχείαΌμιλος Μήτση: Ξενοδοχειακό συγκρότημα στη Μύκονο

Όμιλος Μήτση: Ξενοδοχειακό συγκρότημα στη Μύκονο

Στην ανέγερση τεσσάρων ανεξάρτητων ξενοδοχειακών συγκροτημάτων, συνολικής δυναμικότητας περίπου 2.000 κλινών, θα προχωρήσει ο Όμιλος Μήτση μετά την απόκτηση εκτάσεως 144 στρεμμάτων στην παραλία “Ελιά” Μυκόνου, έναντι τμήματος 3 δισεκατομμυρίων […]

Στην ανέγερση τεσσάρων ανεξάρτητων ξενοδοχειακών συγκροτημάτων, συνολικής δυναμικότητας περίπου 2.000 κλινών, θα προχωρήσει ο Όμιλος Μήτση<.> μετά<...> την απόκτηση εκτάσεως 144 στρεμμάτων στην παραλία "Ελιά" Μυκόνου, έναντι τμήματος 3 δισεκατομμυρίων δραχμών.

Το συνολικό κόστος της εν λόγω ξενοδοχειακής-τουριστικής υποδομής θα φτάσει τα 24 δισ. δρχ., εκ των οποίων το μεγαλύτερο τμήμα θα καλυφθεί με διάθεση ιδίων κεφαλαίων και δανεισμό.

Πρέπει να σημειώσουμε ότι τα τέσσερα ανεξάρτητα ξενοδοχειακά συγκροτήματα θα αποτελέσουν πραγματικά το "σημείο αναφοράς" για το κοσμοπολίτικο νησί και όχι μόνο, αφού τόσο από πλευράς αρχιτεκτονικού σχεδιασμού, όσο και από πλευράς ξενοδοχειακής υποδομής και ποιότητας παροχής υπηρεσιών προς τους πελάτες του, θα γίνουν με βάση τις ανάγκες του σύγχρονου ξενοδοχειακού management.

Μερικά από τα στοιχεία που θα προσδώσουν τη διαφορετικότητα από μια συνηθισμένη ξενοδοχειακή μονάδα, έγκειται στις πολλαπλές και εναλλακτικές δυνατότητες ξεκούρασης και αναψυχής που θα προσφέρει στον πελάτη του, η οποία ξεκινά από την από αέρος απευθείας πρόσβαση στο συγκρότημα με την κατασκευή ιδιωτικού ελικοδρομίου, μέχρι ιδιωτικές πισίνες στις σουίτες, σάουνα, jacuzzi, κ.λπ.

Παράλληλα, θα υπάρχουν χώροι άσκησης και αθλοπαιδιών (γήπεδα τένις, mini golf, gymnasium, κ.λπ.), πρωτότυπες "πολυεπίπεδες" πισίνες με εσωτερικά μπαρ και θέα το απέραντο γαλάζιο.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
Ετικέτες
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024