Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΣε διαδικασία πώλησης η Ολυμπιακή και επίσημα

Σε διαδικασία πώλησης η Ολυμπιακή και επίσημα

Από σήμερα ξεκινάει και επίσημα η διαδικασία πώλησης της Ολυμπιακής Αεροπορίας μετά από την δημοσίευση της πρόσκλησης ενδιαφέροντος στους Financial Times. Όπως είναι ήδη γνωστό η πώληση του πλειοψηφικού πακέτου […]

Από σήμερα ξεκινάει και επίσημα η διαδικασία πώλησης της Ολυμπιακής Αεροπορίας<.> μετά από την δημοσίευση<...> της πρόσκλησης ενδιαφέροντος στους Financial Times. Όπως είναι ήδη γνωστό η πώληση του πλειοψηφικού πακέτου της ΟΑ<.> μπορεί να φτάσει και μέχρι το 65%.

Τα τεύχη της δημοπράτησης αναμένεται να δοθούν στις 20 Δεκεμβρίου ενώ η ημερομηνία υποβολής των προτάσεων των ενδιαφερομένων στην Credit Suisse First Boston θα έχει ολοκληρωθεί μέχρι τις 31 Ιανουαρίου.

Μετά από την ολοκλήρωση της διαδικασίας υποβολής των προτάσεων ο συμβουλευτικός οίκος Credit Suisse First Boston και τα υπουργεία Εθνικής Οικονομίας και Μεταφορών θα καταρτίσουν περίπου στα μέσα Μαρτίου 2001 την short list με τις καλύτερες προσφορές και στη συνέχεια θα γίνει η επιλογή της καλύτερης πρότασης από την επιτροπή αποκρατικοποιήσεων.

Ο υποψήφιος αγοραστής θα πρέπει να καταρτίσει επιχειρηματικό σχέδιο στο οποίο θα περιγράφει αναλυτικά τα αναπτυξιακά σχέδια για την εταιρία.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024