Τελευταία νέα
ΑρχικήΕκθέσειςΕκπαιδευτικό ταξίδι της HELEXPO στο διεθνές εκθεσιακό κέντρο Μονάχου

Εκπαιδευτικό ταξίδι της HELEXPO στο διεθνές εκθεσιακό κέντρο Μονάχου

Εκπαιδευτική-ενημερωτική επίσκεψη στο νέο διεθνές εκθεσιακό κέντρο του Μονάχου πραγματοποίησε κλιμάκιο του προσωπικού, των διευθυντικών στελεχών και της διοίκησης της HELEXPO A.E. από τις 29 Ιουνίου έως την 1η Ιουλίου, […]

Εκπαιδευτική-ενημερωτική επίσκεψη στο νέο διεθνές εκθεσιακό κέντρο του Μονάχου πραγματοποίησε κλιμάκιο του προσωπικού, των διευθυντικών στελεχών και της διοίκησης της HELEXPO A.E. από τις 29 Ιουνίου έως την 1η Ιουλίου, στο πλαίσιο<...>της νέας στρατηγικής που εφαρμόζει η διοίκηση της εταιρίας σε θέματα marketing, εκπαίδευσης και ανάπτυξης των ανθρωπίνων πόρων της.

Τα στελέχη και το προσωπικό της HELEXPO είχαν εκτεταμένη ενημερωτική συνάντηση με στελέχη του Νέου Διεθνούς Εκθεσιακού Κέντρου του Μονάχου (ΜΜΙ), με τα οποία είχαν γόνιμο διάλογο και ανταλλαγή απόψεων για το σύγχρονο εκθεσιακό γίγνεσθαι και ξεναγήθηκαν στις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις του MMI.

Το νέο διεθνές εκθεσιακό κέντρο του Μονάχου εγκαινιάστηκε στις αρχές του 1998, στον χώρο που παλαιότερα στεγαζόταν το αεροδρόμιο του Μονάχου και διαθέτει 180.000 τ.μ. στεγασμένου εκθεσιακού χώρου, κατανεμημένου σε 16 Περίπτερα (Halls), άλλα 120.000 τ.μ. υπαίθριου εκθεσιακού χώρου και parking, κτιριακό συγκρότημα Διεθνούς Συνεδριακού Κέντρου 3.500 τ.μ., ετήσιο κύκλο εργασιών άνω των 250 εκατ. ευρώ και παρουσία σε 87 χώρες, με θυγατρικές εταιρίες και δίκτυα αντιπροσώπων.

Στα σχέδια της διοίκησής του είναι η περαιτέρω επέκτασή του με τη δημιουργία δύο ακόμη Περιπτέρων (10.000 – 11.000 τ.μ. έκαστο) μέχρι το 2015, ενώ στα τέλη του 2006 πραγματοποιήθηκε αγορά πρόσθετης έκτασης για την επέκταση των υπαιθρίων εγκαταστάσεων.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης στο νέο διεθνές εκθεσιακό κέντρο του Μονάχου ο Πρόεδρος και ο Διευθύνων Σύμβουλος της HELEXPO A.E., κ.κ. Αριστοτέλης Θωμόπουλος και Θέμης Καρτσιώτης, είχαν, επίσης, εθιμοτυπική συνάντηση με τη διοίκηση του βαυαρικού Εκθεσιακού Φορέα, με αντικείμενο τη διερεύνηση της δυνατότητας μελλοντικής συνεργασίας σε θέματα marketing, τεχνογνωσίας κ.ο.κ..

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
29/03/2024
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024