Τελευταία νέα
ΑρχικήΘαλάσσιες ΜεταφορέςΑκτοπλοΐαΤριάντα δύο νέες άδειες σκοπιμότητας για την ακτοπλοΐα

Τριάντα δύο νέες άδειες σκοπιμότητας για την ακτοπλοΐα

Τριάντα δύο νέες άδειες σκοπιμότητας για την ακτοπλοΐα υπέγραψε την Παρασκευή ο υπουργός Εμπορικής Ναυτιλίας, κ. Χρήστος Παπουτσής. Οι αιτήσεις είχαν υποβληθεί το 1999 και συζητήθηκαν το τελευταίο δίμηνο από […]

Τριάντα δύο νέες άδειες σκοπιμότητας για την ακτοπλοΐα υπέγραψε την Παρασκευή ο υπουργός Εμπορικής Ναυτιλίας, κ. Χρήστος Παπουτσής<...>. Οι αιτήσεις είχαν υποβληθεί το 1999 και συζητήθηκαν το τελευταίο δίμηνο από τη γνωμοδοτική επιτροπή ακτοπλοϊκών συγκοινωνιών.

Σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση του YEN<.>, "οι άδειες αυτές δίνονται με βάση την ισxύουσα νομοθεσία που προωθείται για την απελευθέρωση των θαλασσίων συγκοινωνιών και θα αλλάξει ριζικά το καθεστώς των αδειών σκοπιμότητας. Mέxρι την εφαρμογή της νέας νομοθεσίας για την απελευθέρωση των θαλασσίων συγκοινωνιών το 2002, όσες νέες αιτήσεις υποβληθούν, θα εξετάζονται αμέσως με κριτήριο το δημόσιο συμφέρον, την απρόσκοπτη σύνδεση των νησιών και τον υγιή ανταγωνισμό".

Οι άδειες σκοπιμότητας χορηγήθηκαν στις Επιχειρήσεις Αττικής, στις γραμμές Στρίντζη, στην ΑΝΕΚ, στις Μινωικές γραμμές, στην Μinoan Flying Dolphins, στη ΝΕΛ και σε άλλες 17 εταιρίες.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024