Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size

Το Χαμόγελο του Παιδιού έλαμψε στη Disneyland του Χονγκ Κονγκ

Δώρα Σγάρτσου - 05 Ιούλιος 2007, 00:00

Με πρωτοβουλία της Qatar Airways παιδιά του Συλλόγου «Το Χαμόγελο του Παιδιού» πραγματοποίησαν ένα ταξίδι ζωής στη Disneyland του Χονγκ Κονγκ, όπου πέρασαν έξι αξέχαστες ημέρες<...>

παιχνιδιού και φαντασίας.

Αναφερόμενος σε αυτήν την πρωτοβουλία ο κ. Κώστας Γιαννόπουλος, Πρόεδρος του Συλλόγου το Χαμόγελο του Παιδιού είπε: «Ευχαριστούμε την αεροπορική εταιρία Qatar Airways για την τόσο σημαντική πρωτοβουλία και το τεράστιο δώρο που προσέφερε προς τα παιδιά που φιλοξενούνται στον Σύλλογό μας. Πιστεύω ότι για τα παιδιά που τους δόθηκε η ευκαιρία να επισκεφτούν έναν τόσο μακρινό προορισμό, αυτό το ταξίδι θα αποτελέσει εμπειρία ζωής. Είναι τιμή μας και χαρά μας μεγάλες εταιρείες και άνθρωποι με σεβασμό και αγάπη για τα παιδιά να γνωρίζουν το Σύλλογό μας και να συμπαραστέκονται στο δύσκολο έργο μας».

Η Area Manager για την Ελλάδα, κυρία Morena Bronzetti ανέφερε: «Ο κοινωνικός ρόλος της Qatar Airways διεθνώς είναι ιδιαίτερα έντονος. Ενδεικτικά θα αναφέρω ότι η Qatar Airways είναι στρατηγικός εταίρος του οργανισμού Reach Out To Asia, μιας μακροπρόθεσμης φιλανθρωπικής πρωτοβουλίας για τη συγκέντρωση των απαραίτητων κονδυλίων για τους μη προνομιούχους σε όλη την Ασία. Στο πλαίσιο της κοινωνικής μας ευαισθητοποίησης και της αγάπης μας για τα παιδιά, και με απόλυτο σεβασμό και θαυμασμό για το έργο του Συλλόγου `Το Χαμόγελο του Παιδιού` στην Ελλάδα, θελήσαμε να συμβάλουμε στη βελτίωση της ποιότητας της ζωής των παιδιών του Συλλόγου. Λαμβάνοντας υπόψη ότι τα ψυχαγωγικά ταξίδια στο εξωτερικό και μάλιστα σε περιοχές της μακρινής Ασίας είναι ταξίδια ζωής ακόμα και για τον μέσο Έλληνα πολίτη, σκεφτήκαμε ότι ένα 6ήμερο ταξίδι στη Disneyland του μακρινού Χόνγκ Κόνγκ θα ήταν μια μοναδική εμπειρία για τα παιδιά. Βασικός συνεργάτης σε αυτήν μας την προσπάθεια είναι το Versus Travel, που με μεγάλη προθυμία αγκάλιασε την πρωτοβουλία μας. Τα χαμογελαστά πρόσωπα των παιδιών του Συλλόγου που συμμετέχουν σε αυτό το ταξίδι μάς φωτίζουν την ψυχή και επιβεβαιώνουν την αποτελεσματικότητα της πρωτοβουλίας μας».

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top