Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίLouis: Μηδαμινές οι επιπτώσεις του ναυαγίου στο θαλάσσιο οικοσύστημα της Σαντορίνης

Louis: Μηδαμινές οι επιπτώσεις του ναυαγίου στο θαλάσσιο οικοσύστημα της Σαντορίνης

Σε συνέχεια της μελέτης, που εκπονήθηκε από το ΕΛ.ΚΕ.Θ.Ε (Ελληνικού Κέντρου Θαλασσίων Ερευνών) και κατατέθηκε στο Υπουργείο Εμπορικής Ναυτιλίας, η Louis Hellenic Cruises, διαχειρίστρια εταιρία του κρουαζιερόπλοιου Sea Diamond, επισημαίνειότι […]

Σε συνέχεια της μελέτης, που εκπονήθηκε από το ΕΛ.ΚΕ.Θ.Ε (Ελληνικού Κέντρου Θαλασσίων Ερευνών) και κατατέθηκε στο Υπουργείο Εμπορικής Ναυτιλίας, η Louis Hellenic Cruises, διαχειρίστρια εταιρία του κρουαζιερόπλοιου Sea Diamond, επισημαίνει<...>ότι σύμφωνα με την ολοκλήρωση της πρώτης φάσης των μετρήσεων, οι μέχρι τώρα επιπτώσεις του ναυαγίου στο θαλάσσιο οικοσύστημα της περιοχής είναι σχεδόν μηδαμινές.

Βάσει της μελέτης αυτής, που βασίστηκε σε σωρεία μετρήσεων και αναλύσεων από τους εξειδικευμένους επιστήμονες του ΕΛ.ΚΕ.Θ.Ε., τα πολύ καλά αυτά αποτελέσματα οφείλονται, όπως τονίζει σε ανακοίνωση της η Louis, σε όλα τα ορθά μέτρα, που έχουν ληφθεί από την πρώτη κιόλας μέρα και τα οποία κρίνονται καθ’ όλα επιτυχή. Παράλληλα, θα πρέπει να σημειωθεί ότι οι μετρήσεις ελήφθησαν σε σύντομο χρονικό διάστημα μετά το ναυάγιο, οπότε διέρρεαν ποσότητες πετρελαίου, γεγονός που προδιαγράφει ότι οι μετρήσεις που θα γίνουν στο μέλλον, δεδομένου ότι η διαρροή έχει πλέον περιοριστεί αισθητά, θα είναι ακόμη καλύτερες.

Η Louis Hellenic Cruises θα συνεχίσει με αμείωτο ενδιαφέρον και σχολαστικότητα να συμβάλει τόσο στις διαδικασίες απορρύπανσης, όσο και στους ελέγχους της θαλάσσιας περιοχής.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024