Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size

Νέα εταιρική εικόνα, νέα χρώματα, και ιπτάμενα κρεβάτια για την Virgin Atlantic

Θοδωρής Κουμέλης - 13 July 1999, 00:00

Ο Richard Branson πρόεδρος της Virgin Atlantic Airways παρουσίασε τη νέα εταιρική εικόνα της Virgin<.>

Atlantic καθώς και τα νέα καθίσματα της Upper Class, τα οποία για πρώτη φορά μετατρέπονται σε μόνα αλλά και διπλά ιπτάμενα κρεβάτια! Το επενδυτικό αυτό πρόγραμμα ανανέωσης, θα στοιχίσει συνολικά 37 εκατ. αγγλικές λίρες.
Το νέο κάθισμα της Upper Class μετατρέπεται σε μονό κρεβάτι 2 μέτρων! Με βάση τη νέα τεχνολογία και εργονομία, το διπλό κάθισμα μετατρέπεται σε διπλό κρεβάτι, με διαστάσεις 1,84μ ύψος και 1,83μ φάρδος, ενώ το ειδικό στρώμα που καλύπτει τις θέσεις κάνει το ταξίδι του επιβάτη ακόμα πιο ευχάριστο και ξεκούραστο. Τα νέα καθίσματα αναμένεται να τοποθετηθούν σε όλα τα αεροσκάφη της Virgin Atlantic μέχρι το τέλος του 2000.
Το επενδυτικό πρόγραμμα της Virgin Atlantic περιλαμβάνει εκτός από τα νέα καθίσματα, μεγαλύτερες καμπίνες, άνετα μπαρ που φιλοξενούν μέχρι και 7 επιβάτες και επιπλέον υπηρεσίες μασάζ και περιποίηση προσώπου κατά τη διάρκεια των πτήσεων. Επίσης, στη καμπίνα του αεροσκάφους θα χρησιμοποιείται ο νέος αρχιτεκτονικός φωτισμός που θα περιλαμβάνει 8 διαφορετικά στάδια φωτισμού, από το πρώτο φως της αυγής μέχρι και το τελευταίο της δύσης.
Τέλος, η νέα εταιρική εικόνα της Virgin Atlantic θα προβάλλεται από όλα τα έντυπα, τα σήματα, και τις επιγραφές στα αεροδρόμια ενώ ο στόλος της εταιρίας θα έχει «ντυθεί» στο χρώμα της νέας χιλιετίας - το ασημί - μέχρι το τέλος του επόμενου χρόνου. Τα χρώματα της Virgin Atlantic, κόκκινο, μωβ, και ασημί, έχουν ήδη κάνει την εμφάνιση τους στις νέες στολές των αεροσυνοδών.
Το συνολικό κόστος του σχεδιασμού και προσαρμογής του λογότυπου έφτασε τα 2,5 εκατ. αγγλικές λίρες.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

F & B management και cost control

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top