Τελευταία νέα

Φυσικός φωτισμός με προϊόντα Cupola

H Cupola της ιταλικής εταιρίας Tecnocupole Pancaldi, που διαθέτει κατά αποκλειστικότητα η COSPICO AEBE είναι ένα από τα καλύτερα προϊόντα φυσικού φωτισμού που υπάρχουν στην αγορά. Η Cupola τοποθετείταιστην εκάστοτε […]

H Cupola της ιταλικής εταιρίας Tecnocupole Pancaldi, που διαθέτει κατά αποκλειστικότητα η COSPICO AEBE είναι ένα από τα καλύτερα προϊόντα φυσικού φωτισμού που υπάρχουν στην αγορά. Η Cupola τοποθετείται<...>στην εκάστοτε κατασκευή με βάση ή χωρίς.

Η βάση πάνω στην οποία τοποθετείται μπορεί να είναι κυκλική, τετράγωνη ή παραλληλόγραμμη και κατασκευάζεται από fiberglass ή αλουμίνιο. Τα υλικά κατασκευής της Cupola είναι ακρυλικά ή συμπαγή πολυκαρβονικά φύλλα μεγάλης αντοχής σε οποιεσδήποτε καιρικές συνθήκες. Υπάρχει μεγάλη ποικιλία διαστάσεων και σχεδίων που καλύπτουν κάθε ανάγκη γιατί τοποθετείται μεμονωμένη αλλά υπάρχει και η δυνατότητα να καλυφθεί μια κατασκευή από συνεχόμενες Cupoles.

`Aλλη μια πρωτιά της Cospico ΑΕΒΕ είναι η κατοχή του διπλώματος ευρεσιτεχνίας για το ειδικό σύστημα εξαερισμού της Cupola Free Smoke το οποίο απομακρύνει τον καπνό, τις δυσάρεστες οσμές και τη ζέστη.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
Ετικέτες
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024