Τελευταία νέα
ΑρχικήΟδικές ΜεταφορέςΟδικός ΤουρισμόςΣτην κορυφή των προτιμήσεων το Limo Bus

Στην κορυφή των προτιμήσεων το Limo Bus

Ξεπέρασε τους στόχους του κατά τους πρώτους πέντε μήνες διάθεσης στην Ελλάδα, το Limo Bus, το πρώτο κινητό συνεδριακό κέντρο, που ανήκει στην εταιρία Greek Limo Bus. Πρόκειται για ένα […]

Ξεπέρασε τους στόχους του κατά τους πρώτους πέντε μήνες διάθεσης στην Ελλάδα, το Limo Bus, το πρώτο κινητό συνεδριακό κέντρο, που ανήκει στην εταιρία Greek Limo Bus. Πρόκειται για ένα καινοτόμο, μοναδικό στο είδος<...>του πολυτελές πούλμαν που χαρακτηρίζεται από υψηλή τεχνολογία, λειτουργικότητα, άνεση, ασφάλεια και πολυτέλεια πέντε αστέρων.

Από το τέλος Ιανουαρίου, όπου και έγινε η επίσημη πρώτη παρουσίαση του στο Αθηναϊκό κοινό, το Limo Bus έχει μεταφέρει σε όλη τη χώρα σημαντικές επαγγελματικές αποστολές, τυγχάνοντας ένθερμης αποδοχής από τον τουριστικό, το ευρύτερο επιχειρηματικό και πολιτικό κόσμο. Μεγάλες εταιρίες του εξωτερικού όπως η Motorola, η Pfizer, η Mastercard κ.α. επέλεξαν το Limo Bus για τις κλειστές τους συνεδριάσεις, αλλά και για τις μεταφορές τους κατά τη διάρκεια συνεδρίων και συναντήσεων που πραγματοποίησαν στην Ελλάδα. Επίσης Οργανωτικές Επιτροπές μεγάλων ελληνικών συνεδρίων, πραγματοποίησαν μέσα στο Limo Bus meetings, εκμεταλλευόμενες σύντομες αποδράσεις. Πολυτελή ξενοδοχεία, όπως το Danai Beach Resort της Χαλκιδικής, μετέφερε δημοσιογραφικές αποστολές παρέχοντας στους καλεσμένους του, μια μοναδικά ευχάριστη εμπειρία κατά τη μετάβαση τους από το αεροδρόμιο προς το ξενοδοχείο.

Σημαντικές πολιτικές περιοδείες, όπως αυτή του προέδρου του ΠΑ.ΣΟ.Κ. στον Έβρο, έγιναν με το Limo Bus, στο οποίο καθ’ όλη τη διάρκεια της, οι συνεργάτες του Γιώργου Παπανδρέου έκαναν χρήση των προηγμένων τεχνολογικών λύσεων που παρέχει.

Ο καλλιτεχνικός χώρος αγκάλιασε από την πρώτη στιγμή το Limo Bus, που αυτή την ώρα περιοδεύει σε όλη τη χώρα, μεταφέροντας τον Αντώνη Ρέμο και την ομάδα του, για τις συναυλίες του καλοκαιριού 2007. Είχε προηγηθεί η μεταφορά του Σέρβικου συγκροτήματος που κέρδισε την πρώτη θέση στον διαγωνισμό της Eurovision 2007.

Τέλος, το Limo Bus επέλεξαν για τις μετακινήσεις τους εντός της Αθήνας αλλά και για κοντινές εκδρομές, VIP’s διεθνούς εμβέλειας.

Αθλητικές ομάδες, βρήκαν στο Limo Bus, τον απόλυτο τρόπο μετακίνησης τους. Η εταιρεία Greek Limo Bus ήταν μάλιστα μεγάλος χορηγός της ομάδας μπάσκετ «Ολυμπιάδα Πατρών».

Ήδη, η Greek Limo Bus έχει δεχθεί μεγάλο αριθμό αιτημάτων από ελληνικές και ξένες εταιρίες, ενώ δεν λείπουν οι προτάσεις για την μεταφορά του σε χώρες του εξωτερικού.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Greek Limo Bus κ. `Αγγελος Σαμόλης δήλωσε: «Είμαστε ιδιαίτερα ικανοποιημένοι από την ανταπόκριση που έχει ως τώρα το Limo Bus στην εγχώρια και ξένη αγορά. Είναι ένα πρωτοποριακό concept και ένα μοναδικό προϊόν για την Ελλάδα, στην απόλυτη υπηρεσία του επιχειρηματικού, πολιτικού, καλλιτεχνικού και αθλητικού κόσμου».

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
29/03/2024
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024