Τελευταία νέα
ΑρχικήΤεχνολογίαInternet και MobileΝέες δυνατότητες από το σύστημα κρατήσεων δωματίων της HotelWorld

Νέες δυνατότητες από το σύστημα κρατήσεων δωματίων της HotelWorld

Νέες δυνατότητες δίνει το σύστημα ηλεκτρονικών κρατήσεων δωματίων της HotelWorld στους ξενοδόχους που εντάσσονται στο σύστημα. Με το αναβαθμισμένο εργαλείο HARP ΙΙ (Hotel Availability, Rates and Profiler) που συμπληρώνει το […]

Νέες δυνατότητες δίνει το σύστημα ηλεκτρονικών κρατήσεων δωματίων της HotelWorld<.> στους ξενοδόχους που εντάσσονται στο σύστημα<...>. Με το αναβαθμισμένο εργαλείο HARP ΙΙ (Hotel Availability, Rates and Profiler) που συμπληρώνει το HARP I δίνεται πλέον η δυνατότητα στον ξενοδόχο που έχει εντάξει το ξενοδοχείο του στο σύστημα της HotelWorld να ελέγχει σε πολύ μεγάλο βαθμό ο ίδιος τις πληροφορίες που βάζει στο σύστημα για την μονάδα του και την συχνότητα ανανέωσης τους.

Έτσι ο ξενοδόχος μπορεί πλέον έχοντας μία απλή σύνδεση internet να ενημερώσει online το σύστημα της HotelWorld με τις νέες του τιμές, τις προσφορές, τη διαθεσιμότητα, φωτογραφίες και άλλα στοιχεία και κατά συνέπεια να παρέχει άμεσα ακριβείς πληροφορίες στους τουριστικούς πράκτορες ανά τον κόσμο είτε αυτοί διαβάζουν τις πληροφορίες αυτές μέσα από το internet είτε μέσω κάποιου από τα συστήματα GDS τα οποία όλα συνεργάζονται με την HotelWorld.

Ο ξενοδόχος αποκτά αυτή τη δυνατότητα σταδιακά και όσο εξοικειώνεται με το σύστημα μέσω κάποιων κωδικών πρόσβασης που του παρέχει η ίδια η HotelWorld.

Σύμφωνα με τον κ. David Waterton, η σημαντικότερη δυνατότητα που παρέχει το σύστημα είναι ευελιξία που παρέχει στην ένταξη πληροφοριών τόσο στη μητρική γλώσσα του χρήστη-ξενοδόχου όσο και στις περισσότερες από τις ευρέως διαδεδομένες γλώσσες.

Ο κ. Χρήστος Παναρέτου, διευθυντής της HotelWorld Ελλάδας, θεωρεί το HARP II θα δώσει νέες δυνατότητες στους Έλληνες ξενοδόχους που έχουν εντάξει τις επιχειρήσεις τους στο σύστημα της HotelWorld για να προσεγγίσουν τη διεθνή αγορά ακόμα πιο αποτελεσματικά.

Όπως μας ανέφερε ο κ. Παναρέτου, η HotelWorld Ελλάδας στην προσπάθειά της να προσφέρει όσο το δυνατόν περισσότερες ευκαιρίες κρατήσεων στα ελληνικά ξενοδοχεία-μέλη της, αναπτύσσει συνεργασίες με εταιρίες που μπορούν να συμβάλλουν στην υλοποίηση αυτού του στόχου. Στα πλαίσια αυτά ξεκίνησε πρόσφατα συνεργασία με τον τουριστικό οδηγό Greek Tourist Organizer (GTO) που κυκλοφορεί σε CD-Rom και μοιράζεται στα σημαντικότερα τουριστικά γραφεία της Ελλάδας. Τα ξενοδοχεία-μέλη της HotelWorld εντάσσονται πλέον και στο GTO από όπου μπορούν μέσα από το CD να γίνεται σύνδεση με το internet και απ' ευθείας κράτηση στο ξενοδοχείο. Παράλληλα, το CD μοιράζεται και από το περίπτερο της HotelWorld στις μεγαλύτερες διεθνείς τουριστικές εκθέσεις στον κόσμο μιας και οι πληροφορίες που περιέχει παρουσιάζονται σε επτά γλώσσες.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024