Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size

ΣΕΠΟΣ: Πρωτοβουλία για συνεδριακή ανάπτυξη της Θεσσαλονίκης

Θοδωρής Κουμέλης - 13 Δεκέμβριος 2000, 00:00

Συνάντηση τουριστικών, επιστημονικών και επιχειρηματικών φορέων της Θεσσαλονίκης και της ευρύτερης περιοχής της διοργανώνει ο Σύνδεσμος Ελλήνων Επαγγελματιών Οργανωτών Συνεδρίων (ΣΕΠΟΣ<.>), την<...>

Πέμπτη 14 Δεκεμβρίου, στις 14:00 στο ξενοδοχείο Hyatt της Θεσσαλονίκης, στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων του για την ανάπτυξη του συνεδριακού τουρισμού, με την ευρύτερη συνεργασία επαγγελματικών κλάδων που εμπλέκονται στο συνεδριακό αντικείμενο.

Τα θέματα της συνάντησης αυτής, στην οποία θα προεδρεύσει ο πρόεδρος του Δ.Σ. του ΣΕΠΟΣ-HAPCO κ. Δημήτρης Μάντζιος είναι "Ανταλλαγή απόψεων - συσπείρωση για τον συντονισμό ενεργειών που αποσκοπούν στην ανάπτυξη και προβολή του συνεδριακού τουρισμού και ειδικότερα στη Θεσσαλονίκη και την ευρύτερη περιοχή της".

Όπως ανακοινώθηκε από τον ΣΕΠΟΣ η πρωτοβουλία αυτή εντάσσεται στην αναγκαιότητα συνεργασίας των εμπλεκομένων στο συνέδριο με συμφέροντα επαγγελματιών του ευρύτερου τουριστικού, επιστημονικού και επιχειρηματικού φάσματος, σύμφωνα με τα πρότυπα που ακολουθούνται στις χώρες με αναπτυγμένο συνεδριακό τουρισμό.

Η δραστηριοποίηση του ΣΕΠΟΣ, όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, ενθαρρύνεται από τη διαφαινόμενη ανάπτυξη και αναβάθμιση της συνεδριακής υποδομής της χώρας μας, που αποτελεί απαραίτητο στοιχείο για να συμπεριληφθεί η Ελλάδα 'στο κλαμπ των χωρών συνεδριακού προορισμού'. Τα προαναφερόμενα επιβεβαιώνονται από τις πρόσφατες ανακοινώσεις του υπουργού Ανάπτυξης κ. Νίκου Χριστοδουλάκη, περί μελετώμενης από την κυβέρνηση χρησιμοποίηση του κτιρίου του Ανατολικού Αερολιμένα του Ελληνικού για το Διεθνές Συνεδριακό-Εκθεσιακό Κέντρο της Αθήνας.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top