Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Βουλευτής Ηρακλείου ΠΑ.ΣΟ.Κ.

Κεγκέρογλου: Οργιάζει η κερδοσκοπία στα κυλικεία πλοίων

Δώρα Σγάρτσου - 17 Ιούλιος 2007, 00:00

Στη Βουλή έφερε το θέμα των καταγγελιών για κερδοσκοπία στα κυλικεία των πλοίων o Βουλευτής Ηρακλείου του ΠΑ.ΣΟ.Κ., κ. Βασίλης Κεγκέρογλου, με ερώτηση που κατέθεσε χτες προς τον Υπουργό Εμπορικής Ναυτιλίας, κ. Μανώλη Κεφαλογιάννη. "Παρά τις εξαγγελίες της Κυβέρνησης" ανέφερε "καμία ουσιαστική κίνηση...

Στη Βουλή έφερε το θέμα των καταγγελιών για κερδοσκοπία στα κυλικεία των πλοίων o Βουλευτής Ηρακλείου του ΠΑ.ΣΟ.Κ., κ. Βασίλης Κεγκέρογλου, με ερώτηση που κατέθεσε χτες προς τον Υπουργό Εμπορικής<...>

Ναυτιλίας, κ. Μανώλη Κεφαλογιάννη. “Παρά τις εξαγγελίες της Κυβέρνησης” ανέφερε “καμία ουσιαστική κίνηση δεν έχει γίνει από το Υπουργείο, προκειμένου να συμμορφωθούν οι πλοιοκτήτες με αποτέλεσμα να οργιάζει η κερδοσκοπία και οι υπεύθυνοι να βρίσκουν συνεχώς νέους τρόπους για να παραπλανούν τους επιβάτες”.

“Σύμφωνα με τους ελέγχους, που έχουν πραγματοποιηθεί”, κατέληξε “διαπιστώνεται ότι σχεδόν σε όλα τα πλοία δεν τηρούνται οι αγορανομικές διατάξεις, με αποτέλεσμα οι Έλληνες και ξένοι ταξιδιώτες να αντιμετωπίζουν έντονη κερδοσκοπία εις βάρος τους”.

Επειδή οι πολίτες-ταξιδιώτες νιώθουν απροστάτευτοι στα κερδοσκοπικά παιχνίδια των πλοιοκτητών και επειδή η Πολιτεία πρέπει να τους προστατεύσει με κάθε πρόσφορο μέσο ο κ. Κεγκέρογλου ρώτησε τον αρμόδιο υπουργό “σε ποιές ενέργειες θα προβεί, προκειμένου να παταχθεί η κερδοσκοπία στα κυλικεία των ακτοπλοϊκών πλοίων και να προστατευθεί ο Έλληνας και ξένος επιβάτης”.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top