Τελευταία νέα
ΑρχικήΘαλάσσιες ΜεταφορέςΑκτοπλοΐαΚεγκέρογλου: Οργιάζει η κερδοσκοπία στα κυλικεία πλοίων
Βουλευτής Ηρακλείου ΠΑ.ΣΟ.Κ.

Κεγκέρογλου: Οργιάζει η κερδοσκοπία στα κυλικεία πλοίων

Στη Βουλή έφερε το θέμα των καταγγελιών για κερδοσκοπία στα κυλικεία των πλοίων o Βουλευτής Ηρακλείου του ΠΑ.ΣΟ.Κ., κ. Βασίλης Κεγκέρογλου, με ερώτηση που κατέθεσε χτες προς τον Υπουργό Εμπορικής Ναυτιλίας, κ. Μανώλη Κεφαλογιάννη. “Παρά τις εξαγγελίες της Κυβέρνησης” ανέφερε “καμία ουσιαστική κίνηση…

Στη Βουλή έφερε το θέμα των καταγγελιών για κερδοσκοπία στα κυλικεία των πλοίων o Βουλευτής Ηρακλείου του ΠΑ.ΣΟ.Κ., κ. Βασίλης Κεγκέρογλου, με ερώτηση που κατέθεσε χτες προς τον Υπουργό Εμπορικής<...>Ναυτιλίας, κ. Μανώλη Κεφαλογιάννη. “Παρά τις εξαγγελίες της Κυβέρνησης” ανέφερε “καμία ουσιαστική κίνηση δεν έχει γίνει από το Υπουργείο, προκειμένου να συμμορφωθούν οι πλοιοκτήτες με αποτέλεσμα να οργιάζει η κερδοσκοπία και οι υπεύθυνοι να βρίσκουν συνεχώς νέους τρόπους για να παραπλανούν τους επιβάτες”.

“Σύμφωνα με τους ελέγχους, που έχουν πραγματοποιηθεί”, κατέληξε “διαπιστώνεται ότι σχεδόν σε όλα τα πλοία δεν τηρούνται οι αγορανομικές διατάξεις, με αποτέλεσμα οι Έλληνες και ξένοι ταξιδιώτες να αντιμετωπίζουν έντονη κερδοσκοπία εις βάρος τους”.

Επειδή οι πολίτες-ταξιδιώτες νιώθουν απροστάτευτοι στα κερδοσκοπικά παιχνίδια των πλοιοκτητών και επειδή η Πολιτεία πρέπει να τους προστατεύσει με κάθε πρόσφορο μέσο ο κ. Κεγκέρογλου ρώτησε τον αρμόδιο υπουργό “σε ποιές ενέργειες θα προβεί, προκειμένου να παταχθεί η κερδοσκοπία στα κυλικεία των ακτοπλοϊκών πλοίων και να προστατευθεί ο Έλληνας και ξένος επιβάτης”.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024