Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροδρόμιαΗ ΠΟΕΤ πραγματοποιεί συνάντηση στο αεροδρόμιο των Σπάτων

Η ΠΟΕΤ πραγματοποιεί συνάντηση στο αεροδρόμιο των Σπάτων

Η ΠΟΕΤ, Πανελλήνια Ομοσπονδία Επιχειρήσεων Τουρισμού, πραγματοποιεί αύριο Πέμπτη επίσκεψη τουριστικών πρακτόρων και δημοσιογράφων στους χώρους του νέου αεροδρομίου των Σπάτων. Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΠΟΕΤ η επί τόπου επίσκεψη […]

Η ΠΟΕΤ<.>, Πανελλήνια Ομοσπονδία Επιχειρήσεων Τουρισμού, πραγματοποιεί αύριο Πέμπτη επίσκεψη τουριστικών πρακτόρων και δημοσιογράφων στους<...> χώρους του νέου αεροδρομίου των Σπάτων. Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΠΟΕΤ η επί τόπου επίσκεψη ορίστηκε ύστερα από αλλεπάλληλες συνεννοήσεις, τόσο με τους αρμόδιους της Πολιτικής Αεροπορίας, όσο και με την εταιρία που διαχειρίζεται το νέο αεροδρόμιο.

Σκοπός της επίσκεψης είναι η επί τόπου μελέτη των χώρων του αεροδρομίου και η εξεύρεση της καλύτερης λύσης σχετικά με την αποβίβαση και επιβίβαση των τουριστών, την στάθμευση των τουριστικών λεωφορείων, των ενοικιαζομένων από τα τουριστικά γραφεία ταξί, και των ενοικιαζομένων από τα γραφεία αυτοκινήτων. Επίσης, στόχος είναι και η μελέτη του χρόνου που απαιτεί η διαδρομή από και προς το νέο αεροδρόμιο.

Η αναχώρηση θα γίνει από το Καλλιμάρμαρο στις 13:00 ενώ η συνάντηση με τους αρμοδίους έχει οριστεί στις 15:00. Ελπίδα της ΠΟΕΤ είναι να βρεθούν λύσεις στα παραπάνω προβλήματα ώστε να ανατραπεί η μέχρι τώρα υφιστάμενη κατάσταση στο παλαιό αεροδρόμιο, η οποία είναι τραγικά χρονοβόρα.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024