Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size

Η ΠΟΕΤ πραγματοποιεί συνάντηση στο αεροδρόμιο των Σπάτων

Βίκυ Καραντζαβέλου - 13 Δεκέμβριος 2000, 00:00

Η ΠΟΕΤ<.>, Πανελλήνια Ομοσπονδία Επιχειρήσεων Τουρισμού, πραγματοποιεί αύριο Πέμπτη επίσκεψη τουριστικών πρακτόρων και δημοσιογράφων στους<...>

χώρους του νέου αεροδρομίου των Σπάτων. Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΠΟΕΤ η επί τόπου επίσκεψη ορίστηκε ύστερα από αλλεπάλληλες συνεννοήσεις, τόσο με τους αρμόδιους της Πολιτικής Αεροπορίας, όσο και με την εταιρία που διαχειρίζεται το νέο αεροδρόμιο.

Σκοπός της επίσκεψης είναι η επί τόπου μελέτη των χώρων του αεροδρομίου και η εξεύρεση της καλύτερης λύσης σχετικά με την αποβίβαση και επιβίβαση των τουριστών, την στάθμευση των τουριστικών λεωφορείων, των ενοικιαζομένων από τα τουριστικά γραφεία ταξί, και των ενοικιαζομένων από τα γραφεία αυτοκινήτων. Επίσης, στόχος είναι και η μελέτη του χρόνου που απαιτεί η διαδρομή από και προς το νέο αεροδρόμιο.

Η αναχώρηση θα γίνει από το Καλλιμάρμαρο στις 13:00 ενώ η συνάντηση με τους αρμοδίους έχει οριστεί στις 15:00. Ελπίδα της ΠΟΕΤ είναι να βρεθούν λύσεις στα παραπάνω προβλήματα ώστε να ανατραπεί η μέχρι τώρα υφιστάμενη κατάσταση στο παλαιό αεροδρόμιο, η οποία είναι τραγικά χρονοβόρα.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top