Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size

Στα αεροδρόμια Λάρνακας και Πάφου στελέχη του ΚΟΤ

Βίκυ Καραντζαβέλου - 20 Ιούλιος 2007, 00:00

Για την πορεία των εργασιών στα νέα αεροδρόμια Λάρνακας και Πάφου, αλλά και για τα υφιστάμενα προβλήματα στους σημερινούς χώρους τους ενημερώθηκαν προχτές ο πρόεδρος, κ. Πάνος Εγγλέζος, και τα μέλη του Διοικητικού<...>

Συμβουλίου του Κυπριακού Οργανισμού Τουρισμού (ΚΟΤ), σε επίσκεψη που πραγματοποίησαν οι ίδιοι στα αεροδρόμια, συνοδευόμενοι από την γενική διευθύντρια του ΚΟΤ, κα Φοίβη Κατσούρη.

Τα στελέχη του ΚΟΤ παρακολούθησαν τους επιβάτες από την είσοδο στα αεροδρόμια μέχρι και την επιβίβαση τους στα αεροσκάφη, όπως και το αντίθετο, δηλαδή από την αποβίβαση τους μέχρι την έξοδο από τους χώρους των αεροδρομίων, εντοπίζοντας προβλήματα στους χώρους, αλλά και στις διαδικασίες. “Το προσωπικό πάντως κάνει ότι μπορεί για να εξυπηρετηθούν οι επιβάτες με τον καλύτερο δυνατό τρόπο” υπογράμμισε σε δηλώσεις του ο πρόεδρος του ΚΟΤ.

Αναφερόμενος δε στα έργα των νέων αεροδρομίων, ο κ. Εγγλέζος, εξέφρασε την ικανοποίηση του για την πορεία τους, αφού όπως είπε “τα υφιστάμενα αεροδρόμια είναι και πολύ μικρά και με μεγάλες ελλείψεις για να μπορέσουν να εξυπηρετήσουν τους χιλιάδες επισκέπτες και ντόπιους που τα χρησιμοποιούν”.

Από την πλευρά της η γενική διευθύντρια του ΚΟΤ, κα Φοίβη Κατσούρη, σημείωσε με ικανοποίηση ότι η υπηρεσία αλλοδαπών και μετανάστευσης θα στελεχώσει καλυτέρα τα κλιμάκια στα αεροδρόμια κατά τους μήνες αιχμής, καταβάλλοντας κονδύλια για υπερωριακή απασχόληση.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top