Τελευταία νέα
ΑρχικήΕκπαίδευσηΣεμινάριαΣεμινάρια σε Αλβανούς τουριστικούς επαγγελματίες από τον ΕΟΤ

Σεμινάρια σε Αλβανούς τουριστικούς επαγγελματίες από τον ΕΟΤ

Στα πλαίσια της ανάπτυξης σχέσεων συνεργασίας και φιλίας μεταξύ της Ελλάδας και των γειτονικών της χωρών ο ΕΟΤ υλοποιεί σεμινάρια σε τουριστικούς επαγγελματίες των χωρών αυτών που θέλουν να αναπτύξουν […]

Στα πλαίσια της ανάπτυξης σχέσεων συνεργασίας και φιλίας μεταξύ της Ελλάδας και των γειτονικών της χωρών ο ΕΟΤ υλοποιεί<...> σεμινάρια σε τουριστικούς επαγγελματίες των χωρών αυτών που θέλουν να αναπτύξουν τουρισμό.

Σε αυτά τα πλαίσια ξεκίνησε χθες ένα εβδομαδιαίο σεμινάριο σε 38 τουριστικούς επαγγελματίες από την Αλβανία<.>. Μεταξύ τους υπάρχουν ξενοδόχοι, τουριστικοί πράκτορες, και υπάλληλοι του Οργανισμού Τουρισμού της Αλβανίας. Εκτός από μαθήματα, οι Αλβανοί τουριστικοί επαγγελματίες θα επισκεφθούν διάφορους αρχαιολογικούς χώρους της χώρας μας. Όλα τα έξοδα των σεμιναρίων και της επίσκεψης των συμμετεχόντων στην χώρας έχει αναλάβει ο ΕΟΤ.

Ο πρόεδρος του ΕΟΤ, κ. Ιωάννης Στεφανίδης στον χαιρετισμό του προς τους συμμετέχοντες ανέφερε ότι "Θα σας δοθεί η ευκαιρία να μάθετε πως σκέφτεται η Ελλάδα για τον τουρισμό, και επειδή είμαστε στην ΕΟΚ θα γνωρίσετε και τους κανονισμούς της. Όλα αυτά θα σας δώσουν περισσότερες εμπειρίες, θα αγαπήσετε την Ελλάδα και θα δείτε τη χρησιμότητα του τουρισμού. Το μέλλον, πιστεύω, και των δύο χωρών θα είναι θετικό παρά όλες τις δυσκολίες που έχει τελευταία περάσει η Αλβανία, η οποία σύντομα θα είναι μια σημαντική χώρα και χαιρόμαστε που την βοηθάμε."

Σχετικά με την φιλοσοφία των σεμιναρίων ο πρόεδρος του ΕΟΤ μας εξήγησε ότι "η φιλοσοφία είναι να έρχονται στην Ελλάδα τουριστικοί επαγγελματίες και να αποκτούν εμπειρία. Αυτή η κίνηση βοηθάει τις σχέσεις μας και στέλνει το μήνυμα ότι η Ελλάδα αντιλαμβάνεται τον τουρισμό ως φιλία, συνεργασία, και μάθηση. Ο τουρισμός δένει τους ανθρώπους."

Ο κ. Σπύρος Τζουγάς – Ματαράσης, διευθυντής του Οργανισμού Τουρισμού της Αλβανίας στην Ελλάδα, δήλωσε ότι "ευχαριστώ την Ελλάδα για την οργάνωση του σεμιναρίου, που δίνει την δυνατότητα στους Αλβανούς τουριστικούς επαγγελματίες να αποκομίσουν γνώσεις από τους Έλληνες συναδέλφους τους. Πιστεύω ότι θα υπάρξουν και άλλες επαφές. Ο Αλβανικός Οργανισμός Τουρισμού έχει πολύ καλές σχέσεις με την Ελλάδα, μπορούμε να συνεργασθούμε στον κλάδο του τουρισμού και μάλιστα όχι ανταγωνιστικά".

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
29/03/2024
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024