Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΒραζιλία: Εντοπίστηκε το μαύρο κουτί του μοιραίου αεροσκάφους

Βραζιλία: Εντοπίστηκε το μαύρο κουτί του μοιραίου αεροσκάφους

Σειρά απαντήσεων για τα αίτια της αεροπορικής τραγωδίας στη Βραζιλία καλείται να δώσει το “μαύρο κουτί” του αεροσκάφους της TAM airlines, που εντοπίστηκε το Σάββατο στα συντρίμμια του μοιραίου Airbus. […]

Σειρά απαντήσεων για τα αίτια της αεροπορικής τραγωδίας στη Βραζιλία καλείται να δώσει το “μαύρο κουτί” του αεροσκάφους της TAM airlines, που εντοπίστηκε το Σάββατο στα συντρίμμια του μοιραίου Airbus. Όπως μάλιστα<...>δήλωσε ο στρατηγός Ζόρζε Κερσούλ Φίλιο, διευθυντής του Κέντρου Πρόληψης Ατυχημάτων της Πολεμικής Αεροπορίας της χώρας “το κουτί είναι σε καλή κατάσταση και θα βοηθήσει την έρευνα”. Το πολυπόθητο “μαύρο κουτί” παραδώθηκε στην αεροπορική εταιρία ΤΑΜ, η οποία με τη σειρά της θα το αποστείλει προς εξέταση στην Ουάσινγκτον.

Στο μαύρο κουτί είναι καταγεγραμμένες οι συνομιλίες των δύο πιλότων της συγκεκριμένης πτήσης, γεγονός που θα βοηθήσει τους ειδικούς να εξάγουν συμπεράσματα για τα αίτια της τραγωδίας, καθότι πέρα από τις επικίνδυνες υποδομές του αεροδρομίου Congonhas, αρκετοί υποστηρίζουν πως η αιτία ίσως βρίσκεται και στην κατάσταση του αεροπλάνου, το οποίο τέσσερις μέρες πριν είχε εμφανίσει πρόβλημα, με αποτέλεσμα να είναι απενεργοποιημένος ο ένας από τους δύο κινητήρες πέδησης του.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024