Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΞενοδοχείαGrande Bretagne: 5 χρόνια συνεργασίας με τη UNICEF

Grande Bretagne: 5 χρόνια συνεργασίας με τη UNICEF

H εταιρία Starwood Hotels & Resorts γιορτάζει τα 5 χρόνια συνεργασίας με τη UNICEF καθώς και τα 5 εκατομμύρια δολάρια που έχουν συγκεντρωθεί παγκοσμίως για τους σκοπούς της από τους […]

H εταιρία Starwood<.> Hotels & Resorts γιορτάζει τα 5 χρόνια συνεργασίας με τη UNICEF καθώς<...> και τα 5 εκατομμύρια δολάρια που έχουν συγκεντρωθεί παγκοσμίως για τους σκοπούς της από τους πελάτες των ξενοδοχείων της.

Το συγκεκριμένο χρηματικό ποσό συγκεντρώθηκε μέσω του προγράμματος "Check Out For Children" που ξεκίνησε η Starwood με τη UNICEF το Νοέμβριο του 1995.

Το ξενοδοχείο Grande Bretagne, κατάφερε να συγκεντρώσει, σε αυτά τα πέντε χρόνια το σημαντικό ποσό των 30 εκατομμυρίων δραχμών τα οποία έχουν ήδη διατεθεί για τους σκοπούς της UNICEF.

Με αφορμή αυτόν τον εορτασμό η διεύθυνση του ξενοδοχείου έχει προχωρήσει στις ακόλουθες ενέργειες: Τοποθέτηση πάνω στην κεντρική είσοδο όπου αναφέρεται ο εορτασμός των πέντε ετών συνεργασίας με τη UNICEF.
Στο ξενοδοχείο λειτουργεί πωλητήριο της UNICEF για τους μήνες Νοέμβριο και Δεκέμβριο. Κατ΄ αυτόν τον τρόπο δίνεται η δυνατότητα σε όλους να αγοράσουν κάρτες και δώρα από την πλούσια συλλογή των προϊόντων αυτών.
Την Κυριακή 3 Δεκεμβρίου πραγματοποιήθηκαν τα ακόλουθα:
1. Στους χώρους του ξενοδοχείου έκθεση έργων των τελειόφοιτων σπουδαστών του ΑΚΤΟ (Αθηναϊκός Καλλιτεχνικός Τεχνολογικός Όμιλος), που έχουν σαν θέμα τους την UNICEF και τα παιδιά.
2. Στην αίθουσα Winter Garden, κληρώθηκαν δύο εισιτήρια για Λονδίνο, ευγενική προσφορά της εταιρίας British Airways. Η συμμετοχή στην κλήρωση ήταν 5.000 δρχ και τα έσοδα διατέθηκαν στην UNICEF.
3. Με συμμετοχή μελών του προσωπικού του ξενοδοχείου, ενέργειες οι οποίες θα "περάσουν το μήνυμα" στους Αθηναίους, πραγματοποιήθηκε κυνήγι Θησαυρού την Παρασκευή 1 Δεκεμβρίου γύρω από την πλατεία Συντάγματος.
4. Παιδιά υπαλλήλων ήταν παρόντα στην γιορταστική αυτή εκδήλωση. Σκοπός της διεύθυνσης είναι η συμμετοχή και ευαισθητοποίηση όλων και κυρίως των παιδιών.
5. Ο Λουκιανός Κηλαηδόνης τίμησε με την παρουσία του με μοναδικές αγαπημένες δημιουργίες.
6. Μοιράστηκαν μπλουζάκια και αναμνηστικά σε αρκετούς "τυχερούς".

Σε μια εποχή που συχνά δεν συμπεριλαμβάνουμε στις προτεραιότητές μας την προσφορά βοηθείας, η "Μεγάλη Κυρία" της Πλατείας Συντάγματος, η Μεγάλη Βρετανία δίνει για ακόμα μια φορά το παρόν και το παράδειγμα ευαισθησίας και προσφοράς.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024