Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size

Η ΠΟΕΤ στα Σπάτα

Βίκυ Καραντζαβέλου - 18 Δεκέμβριος 2000, 00:00

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Επιχειρήσεων Τουρισμού (ΠΟΕΤ<.>)οργάνωσε και συντόνισε ενδιαφέρουσα επίσκεψη στο νέο αεροδρόμιο των Σπάτων Ελευθέριος Βενιζέλος<...>

.

Στην διερευνητική αυτή επίσκεψη έλαβαν μέρος 155 εκπρόσωποι των ιδιοκτητών και διευθυντών των ταξιδιωτικών γραφείων, των tour operators, των κρουαζιερόπλοιων, των ξεναγών, των τουριστικών λεωφορείων και των ενοικιαζόμενων αυτοκινήτων.

Σκοπός της επίσκεψης ήταν η επιτόπου μελέτη των δεδομένων λειτουργίας του νέου αεροδρομίου, σε σχέση με τον οργανωμένο τουρισμό και η διαπίστωση τυχόν δυσλειτουργιών που θα πρέπει να βελτιωθούν προ της ενάρξεως λειτουργίας του.

Οι υπεύθυνοι του αεροδρομίου ξενάγησαν τους εκπροσώπους των τουριστικών επιχειρήσεων και με ευγένεια και καλή διάθεση απάντησαν σε όλες τις ερωτήσεις και απορίες τους.

Τα συμπεράσματα από την ενδιαφέρουσα και επιτυχημένη επίσκεψη των εκπροσώπων -παραγόντων επιχειρηματιών του τουρισμού θα τεθούν υπόψη των αρμοδίων εντός των προσεχών ημερών (Υ.ΠΕ.ΧΩ.Δ.Ε, Υπουργείο Μεταφορών, Εθνικό Συμβούλιο Τουρισμού) και φυσικά στους ενδιαφερόμενους φορείς του τουριστικού χώρου και στον τύπο.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top