Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΔιεθνείςΤουρκία: προσπάθεια για τουρισμό όλο το χρόνο

Τουρκία: προσπάθεια για τουρισμό όλο το χρόνο

Μετά από τους καταστροφικούς σεισμούς της περασμένης χρονιάς, η Τουρκία ανακάμπτει και προσπαθεί να αναπτύξει τον τουρισμό της, προωθώντας τον θαλάσσιο τουρισμό αλλά και το σκι. Το Γραφείο Τουρισμού της […]

Μετά από τους καταστροφικούς σεισμούς της περασμένης χρονιάς, η Τουρκία<.> ανακάμπτει και προσπαθεί να αναπτύξει τον τουρισμό της<...>, προωθώντας τον θαλάσσιο τουρισμό αλλά και το σκι. Το Γραφείο Τουρισμού της Τουρκίας στην Αγγλία ετοιμάζεται να υπογράψει συμφωνία με τον Βρετανό τουριστικό πράκτορα Inghams για να προωθήσει για τον χειμώνα του 2001-2002 το τουριστικό θέρετρο Palandoken, που βρίσκεται στην ανατολική Τουρκία και προσφέρεται για σκι.

Ο, κ. Savas Kuce, ανώτατο στέλεχος του υπουργείου Τουρισμού της Τουρκίας, δήλωσε ότι η Antalya, που προσέλκυσε 50.000 επισκέπτες τον περασμένο χειμώνα, θα επενδύσει στο σκι και φέτος. Επίσης, ενθαρρύνει τους tour operators να προωθήσουν την Τουρκία σαν χειμερινό προορισμό, και περιμένει σύντομα να είναι σε θέση να ανακοινώσει νέες απευθείας πτήσεις, από το Heathrow και το Manchester προς την Antalya.

O βρετανός tour operator, JMC, προσφέρει ναυλωμένες πτήσεις από το Gatwick, το Manchester και το Birmingham στην Antalya, η οποία είναι δημοφιλής και σαν προορισμός για γκολφ.

Ο κ. Kuce ανακοίνωσε ότι, ο αριθμός των Βρετανών τουριστών στην Τουρκία αυξήθηκε σημαντικά αυτή τη χρονιά φθάνοντας τις 900.000. Για την επόμενη προβλέπεται να φθάσει τα 1.2 εκατ. τουρίστες.

"Ξοδέψαμε είκοσι εκατομμύρια λίρες Αγγλίας για την προώθηση της Τουρκίας παγκοσμίως τον περασμένο χρόνο και δύο εκατομμύρια λίρες για την προώθησή της στην Αγγλία. Ο Τουρκικός Οργανισμός Τουρισμού υπέγραψε συμφωνίες κοινής τουριστικής προβολής στην Αμερικάνικη αγορά με την Ελλάδα και την Αίγυπτο. Ο Οργανισμός είχε υπογράψει πέρυσι συμφωνία συνεργασίας και με το Ισραήλ" πρόσθεσε ο κ. Kuce.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024