Τελευταία νέα
ΑρχικήΟργανωτές ΤαξιδιώνTour OperatorsLibra Holidays: Προσπάθειες για εξάπλωση του αγροτουρισμού της Κύπρου στην Αγγλική αγορά

Libra Holidays: Προσπάθειες για εξάπλωση του αγροτουρισμού της Κύπρου στην Αγγλική αγορά

Ο Libra Holidays θα επαναλάβει το πρόγραμμα του αγροτουρισμού από την Αγγλία προς στην Κύπρο, για δεύτερη συνεχή χρονιά παρόλο που τα νούμερα από τις πωλήσεις ήταν απογοητευτικά την πρώτη […]

Ο Libra Holidays<.> θα επαναλάβει το πρόγραμμα του αγροτουρισμού από την Αγγλία προς στην Κύπρο<...>, για δεύτερη συνεχή χρονιά παρόλο που τα νούμερα από τις πωλήσεις ήταν απογοητευτικά την πρώτη χρονιά. Η πρώτη μπροσούρα με αγροτουρισμό στην Κύπρο του Libra Holidays κυκλοφόρησε στην Αγγλική αγορά τον Φεβρουάριο του 2000.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει διαμονή σε διαμερίσματα και σε ξενοδοχεία που βρίσκονται σε ήσυχες πόλεις στην Κύπρο, μακριά από κεντρικές παραλίες. Τα ξενοδοχεία είναι μικρά και γραφικά, αλλά οι πελάτες έχουν την δυνατότητα να μείνουν και σε μεγαλύτερα ξενοδοχεία που είναι διακοσμημένα με αντίκες, ενώ αυτά τα ξενοδοχεία προσφέρουν και πολυτέλειες, όπως θέα σε βουνό ή σε θάλασσα, γήπεδα τένις, πισίνες, γυμναστήρια και σάουνα. Δυστυχώς, το πρόγραμμα τράβηξε λίγο κόσμο αυτή τη χρονιά, και συγκεκριμένα γύρω στους 1.000 τουρίστες όμως ο Libra ελπίζει να τους διπλασιάσει την επόμενη χρονιά.

Οι πράκτορες δυσκολεύονται να πετύχουν υψηλές πωλήσεις, όσες ίσως θα πετύχαιναν με ένα κοινότυπο πακέτο διακοπών, διότι ο κόσμος δεν εμπιστεύεται εύκολα αυτή τη νέα μορφή τουρισμού. Όμως, χρειάζεται λίγος χρόνος και θα φανούν τα αποτελέσματα.

'Οι πελάτες που επέλεξαν τον αγροτουρισμό για ήρεμες διακοπές είναι πολύ ευχαριστημένοι, αφού κατάφεραν να ανακαλύψουν και να απολαύσουν την φυσική ομορφιά της Κύπρου, μακριά από την πολυκοσμία, τα φώτα και την φασαρία', δήλωσε ο διευθυντής πωλήσεων και marketing του Libra Holidays, κ. Kim Wonnacott.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024