Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΧέρι βοηθείας του Υπουργείου Τουρισμού στην πληγείσα από τις πυρκαγιές Κορινθία
Υπουργείο Τουριστικής Ανάπτυξης

Χέρι βοηθείας του Υπουργείου Τουρισμού στην πληγείσα από τις πυρκαγιές Κορινθία

Προς την έντονη τουριστική προβολή του Νομού Κορινθίας προχωρά το Υπουργείο Τουριστικής Ανάπτυξης σύμφωνα με δηλώσεις της Υπουργού κυρίας Φάνης Πάλλη-Πετραλιά με στόχο την οικονομική στήριξη της περιοχής από τις πληγές που άφησαν οι πρόσφατες πυρκαγιές…

Προς την έντονη τουριστική προβολή του Νομού Κορινθίας προχωρά το Υπουργείο Τουριστικής Ανάπτυξης σύμφωνα με δηλώσεις της Υπουργού κυρίας Φάνης Πάλλη-Πετραλιά με στόχο την οικονομική στήριξη της<...> περιοχής από τις πληγές που άφησαν οι πρόσφατες πυρκαγιές.

Στα πλαίσια επίσκεψης κυβερνητικού κλιμακίου στην Κορινθία και έπειτα από σύσκεψη στην Νομαρχία Κορινθίας η κυρία Πετραλιά δήλωσε ότι το Υπουργείο θα σταθεί αρωγός του νομού.

Συγκεκριμένα η κυρία Πετραλία είπε, «Η μοναδικότητα της Ελλάδας είναι το φυσικό της περιβάλλον, και ο τουρισμός βασίζεται σε αυτό το μοναδικό περιβάλλον. Όλοι συμπαριστεκόμαστε στους ανθρώπους της Κορινθίας, οι οποίοι έχασαν τις περιουσίες τους από τις πυρκαγιές και, βεβαίως, μας πονάει στην ψυχή όλων ότι χάθηκαν υπέροχα δάση. Παρόλα αυτά, πρέπει να σας πω, ότι δεν έχουμε ακυρώσεις».

«Η Κορινθία εξακολουθεί να είναι ένας ελκυστικός τουριστικός προορισμός. Από τη δική μας πλευρά, του Υπουργείου Τουριστικής Ανάπτυξης, εντός της εβδομάδος θα σταλούν τα χρήματα για τη διαφήμιση του νομού, τα οποία θα είναι αυξημένα φέτος σε σχέση με άλλες χρονιές. Να πω επίσης, ότι μέσα από διαφημιστικά φυλλάδια και περιοδικά θα γίνει μεγαλύτερη διαφήμιση της Κορινθίας και της μοναδικότητάς της», επεσήμανε η Υπουργός.

«Βεβαίως, θέλω να εκφράσω τη στήριξη όλων μας στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, στους πυροσβέστες, στους πολίτες τους ίδιους και τους εθελοντές, που έδωσαν την ψυχή τους πραγματικά, για να σωθεί ο νομός. Και με αυτή την ευκαιρία να πω ότι τους συμπαριστεκόμεθα, είμαστε κοντά σε όλους αυτούς τους ανθρώπους, και να αναφερθώ στην καλή συνεργασία με την Τοπική Αυτοδιοίκηση και στον τομέα του τουρισμού, στο παρελθόν αλλά και στις επόμενες ημέρες που θα είναι το ίδιο επιτυχημένη», τόνισε η κυρία Πετραλιά.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
Ετικέτες
29/03/2024
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024