Τελευταία νέα
ΑρχικήΤεχνολογίαInternet και MobileΝέο website για το Skiathos Palace Hotel από την TMA
Travel Media Applications

Νέο website για το Skiathos Palace Hotel από την TMA

Το σχεδιασμό και την ανάπτυξη του νέου website του Skiathos Palace Hotel ( www.skiathos-palace.gr) ολοκλήρωσε πρόσφατα η ομάδα της Travel Media Applications (TMA), καθιστώντας τον εν λόγω δικτυακό τόπο εύχρηστο, […]

Το σχεδιασμό και την ανάπτυξη του νέου website του Skiathos Palace Hotel ( www.skiathos-palace.gr) ολοκλήρωσε πρόσφατα η ομάδα της Travel Media Applications (TMA), καθιστώντας τον εν λόγω δικτυακό τόπο εύχρηστο, μοντέρνο και φιλόξενο<...>για τον κάθε ενδιαφερόμενο – επισκέπτη.

Το νέο site προσφέρει έναν ευρύτατο όγκο πληροφοριών σε δύο γλώσσες, ελληνικά και αγγλικά, ενώ διαθέτει σύγχρονη αισθητική απεικόνιση που προδιαθέτει ευχάριστα κάθε χρήστη. Μέσα από ένα απλό και εύχρηστο μενού πλοήγησης, παρέχεται η δυνατότητα στο χρήστη να ενημερωθεί διεξοδικά για τις υπηρεσίες που προσφέρει το ξενοδοχείο, τις δραστηριότητες και τις διαφορετικές επιλογές διαμονής. αλλά και γενικότερα για το νησί της Σκιάθου.

Πλήρως ανανεωμένες, οι κατηγορίες είναι διαμορφωμένες με τέτοιο τρόπο, ώστε ο επισκέπτης να μπορεί να εντοπίζει εύκολα και γρήγορα αυτό που αναζητά, συλλέγοντας όλες τις πληροφορίες που χρειάζεται. Παράλληλα, το πλούσιο φωτογραφικό υλικό, το οποίο παρείχε το Skiathos Palace Hotel και αξιοποιήθηκε δημιουργικά από την ομάδα της ΤΜΑ κάνει ακόμα πιο ευχάριστη την αναζήτηση πληροφοριών.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
Ετικέτες
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024