Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size

Ολοκληρώθηκαν οι διαδικασίες απορρύπανσης των ακτών της Σαντορίνης

Δώρα Σγάρτσου - 07 Αύγουστος 2007, 00:00

Σε επιθεώρηση όλων των ακτών της Σαντορίνης όπου είχε πραγματοποιηθεί καθαρισμός έπειτα από τη βύθιση του Sea Diamond στις 6 Απριλίου 2007 προέβησε η ειδική επιτροπή απαρτιζόμενη από τον Δήμαρχο Θήρας, τον<...>

Λιμενάρχη Θήρας και εκπρόσωπο της εταιρείας Τεχνική Προστασίας Περιβάλλοντος Α.Ε. όπως ανέφερε σε ανακοίνωση της η Louis Hellenic Cruises.

Πιο συγκεκριμένα, επιθεωρήθηκαν οι παραλίες: Καλαμιώτισσα (περί τα 300μ μήκος ακτογραμμής), Μπάλου (250μ), Αποθηκών (250μ), Χριστού (100μ), Τσεκούρα (150μ) καθώς και οι βραχώδεις ακτές που εκτείνονται από τον όρμο Φηρών μέχρι και την παραλία Καλαμιώτισσα, σε μήκος ακτογραμμής περί τα 3700μ.

Η εν λόγω επιτροπή, αφού επιθεώρησε όλες τις πιο πάνω περιοχές διαπίστωσε ομόφωνα και υπέγραψε στις 20 Ιουλίου 2007 πρακτικό που βεβαιώνει ότι το έργο καθαρισμού των ακτών ολοκληρώθηκε με πολύ ικανοποιητικά αποτελέσματα.

«Παρότι ο δήμαρχος Θήρας εξέφρασε κάποιες επιφυλάξεις για το μέλλον, τα αποτελέσματα της πιο πάνω επιθεώρησης αποδεικνύουν την ορθότητα και αποτελεσματικότητα των μέτρων που η εταιρεία και οι ασφαλιστές της έλαβαν από την πρώτη κιόλας στιγμή, παραδίδοντας στις αρμόδιες τοπικές αρχές τις ακτές απόλυτα καθαρές και χωρίς οποιαδήποτε ρύπανση ή άλλη επίπτωση», δήλωσε χαρακτηριστικά η εταιρεία.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top